2 Ekim 2023 Reyting Sonuçları: Masterchef Türkiye All Star ile Müge Anlı ile Tatlı Sert Zirve yarışında

Televizyon programlarının izlenme oranlarını ölçen reyting sonuçları, her gün merakla beklenen bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Reyting sonuçları, hangi programların daha çok izlendiğini, hangi dizilerin daha çok sevildiğini ve hangi kanalların daha çok tercih edildiğini gösteriyor. Peki, 2 Ekim 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları nasıl oldu? Hangi programlar zirveye yerleşti? Hangi diziler reyting rekorları kırdı? İşte Total, AB ve ABC1 kategorilerinde reyting sıralaması.

2 Ekim 2023 Reyting Sonuçları: Masterchef Türkiye All Star ile Müge Anlı ile Tatlı Sert Zirve yarışında

2 ekim tarihli reyting sonuçları açıklandı. TV yayın akışından yer alan yapımların karneleri paylaşıldı. Bakın hangi yapımlar 2 Ekim tarihli pazartesi gününe damga vurdu!

Total'de Zirve Yarışının Galibi Müge Anlı ile Tatlı Sert Oluyor!!

2 Ekim tarihli reyting sonuçlarına ilk baktığımızda Total'de zirve Müge Anlı ile Tatlı Sert oluyor. 1 ekim pazar gününe zirveyi takip edenler ise Esra Erol'da ve Masterchef Türkiye All Star oluyor. Esra Erol'da listede ikinci sırada yerini alırken Masterchef Türkiye All Star ise listeye üçüncü sıradan giriş yapıyor. Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

1. Müge Anlı ile Tatlı Sert

2. Esra Erol'da

3. Masterchef Türkiye All Star

4. Safir

5. Ömer

 

 

AB'de Zirve Yarışı  Kızışıyor


AB sonuçlarına bakacak olursak ise zirvenin el değiştirdiği görünüyor. İlk sırada Masterchef Türkiye All Star yer alıyor. Listede ikinci sırada Ömer dizisi listeyi takip ediyor. Ve üçüncü sırada ise Bambaşka Biri bulunuyor. 

Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

 

1. Masterchef Türkiye All Star

2. Ömer

3. Bambaşka Biri

4. Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber

5. Müge Anlı ile Tatlı Sert

 

ABC1 Reyting Sonuçları

ABC1'de de Masterchef Türkiye All Star zirve yarışını önde kapatıyor. Ardından ise Müge Anlı ile Tatlı Sert listeyi takip ediyor. Listenin üçüncü sırasında Bambaşka Biri sıralamaya dahil oluyor. Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

 1. Masterchef Türkiye All Star

2. Müge Anlı ile Tatlı Sert

3.Bambaşka Biri

4. Kirli Sepeti

5. Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber

Etiketler: Reyting sonuçlar