10 yıl vadeli 4.595 TL'den başlayan taksitlerle ev kredisi duyuruldu! Kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün mü?

Artan konut fiyatları sonrasında vatandaşlar uygun finansman seçeneklerini araştırmaya başladı. 120 ay vadeli konut kredisinde en cazip oranlar duyuruldu. İşte detaylar…

10 yıl vadeli 4.595 TL'den başlayan taksitlerle ev kredisi duyuruldu! Kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün mü?

Türkiye’de son dönemde konut fiyatlarının rekor bir artış göstermesi ev sahibi olmak isteyen birçok kişinin zorlanmasına neden oldu. Devlet tarafından TOKİ kapsamında başlatılan proje ile vatandaşların uygun vadede ve taksit oranları ile ev sahibi olmalarını sağlayacak destekler geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu.

TOKİ’nin ardından birçok farklı bankadan gelen yeni kredi çözümleri ise dikkat çekti. Aylık düşük taksit oranları ile vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olmaları sağlanacak. Bu kapsamda avantajlı konut kredisi veren bankalar dikkat çekiyor.

KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI GÜNCELLENDİ!

10 yıl vadeli 4.595 TL'den başlayan taksitlerle ev kredisi duyuruldu! Kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün mü? - Resim : 1

Emlak sektöründe konut fiyatlarının artmasının ardından vatandaşlar uygun kredileri araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok kamu ve özel banka tarafından avantajlı faiz oranları ile konut kredisi destekleri verilmeye devam ediyor.

Bankaların en avantajlı güncel konut kredisi faiz oranlarından bazıları ise şöyle:

  • Akbank - %1,99 - %2,16

  • Türkiye İş bankası - %2,05

  • ING Bank - %1,29 - %2,14

  • Yapı Kredi Bankası - %2,15

4.595 TL TAKSİTLE KONUT KREDİSİ FIRSATI!

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler için avantajlı faiz oranları konut kredisi fırsatları sunulmaya devam ediyor. Akbank tarafından yüzde 1,99’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kampanyası duyuruldu. Talep edilecek kredi miktarına göre aylık faiz oranları ve taksit seçenekleri de değişiyor.

200.000 TL konut kredisi için yüzde 2,11 faiz oranları ile 120 ay vade için yapılan örnek hesaplamada aylık taksit tutarı 4.595 lira olarak hesaplanıyor. 100.000 TL kredide ise aylık taksit oranı sadece 2.297 TL olarak hesaplandı.

Türkiye İş Bankası Konut Kredisi

İş Bankası avantajlı oranlarla konut kredisi fırsatları devam ediyor. Bu kapsamda 200.000 TL’ye kadar yüzde 2,05 faiz oranları ile kredi seçenekleri sunulacak. 120 ay vade seçenekleri ile aylık 4.493 TL taksitlerle vatandaşların ev sahibi olmaları sağlanacak.