Ziraat Bankası 1500 TL Değerinde Hediye Çeki Verecek! Öğrence ve Öğretmenlerin Dikkatine! Banka Müjdeli Haberi Paylaştı

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden 1.500 TL değerindeki hediye çeki kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu. Bankanın duyurduğu kampanyanın detayları haberimizin devamında...

Ziraat Bankası 1500 TL Değerinde Hediye Çeki Verecek! Öğrence ve Öğretmenlerin Dikkatine! Banka Müjdeli Haberi Paylaştı

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden 1.500 TL değerinde hediye çeki kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu.

14 Ağustos tarihinde başlayan ve 10 Eylül'e kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, Ziraat Bankası öğretmenlere ve öğrencilere yönelik 1500 TL değerinde hediye çeki verileceğini duyurdu. Bu açıklamanın ardından, kampanyanın ayrıntıları büyük bir ilgiyle incelenmeye başlandı. Kampanya kapsamında, 1500 TL tutarındaki hediye çekini elde edebilmek için hangi sektörde alışveriş yapılması gerektiği ve minimum kaç TL tutarında alışveriş yapılması gerektiği merak edilmektedir.

Ziraat Bankası Hediye Çeki Kampanyası

Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre, Bankkart ile troyestore.com ve Troy mağazalarından öğretmenlere ve öğrencilere 9.000 TL ve üzeri iPad alımlarına özel 1.500 TL değerinde Apple aksesuarlarda geçerli kupon kodu verilecek. 14 Ağustos ile 10 Eylül tarihler arasında geçerli olan kampanya kapsamına, Bankkart , Bankkart Genç ve Bankkart Başak dahil edildi. Troy ve troyestore.com yapılan alışverişlerde geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin, Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlaması gerekiyor. SMS ile katılım sağlamak için Bankkart sahipleri, IPAD yazıp 4757’ye Ziraat Bankası’na kayıtlı cep telefonlarından SMS gönderebilirler.