Zengin kadınları dolandırdı 9 yılda 16 nikah 4 çocuk yaptı: 'Doktorum' deyip zengin kadınların parasını aldı

Hindistan’da Mahesh KB Nayak isimli adam 'Doktorum' deyip dolandırdığı zengin kadınlarla evlendi 9 yılda 16 kez evlendi 4 çocuk yaptı. Dolandırıcı kadını ise son eşi fark etti. Detaylar haberimizde...

Zengin kadınları dolandırdı 9 yılda 16 nikah 4 çocuk yaptı: 'Doktorum' deyip zengin kadınların parasını aldı

Zengin kadınları ağına düşürüp onları kandırarak evlenen bir adam son 9 yılda 16 kez evlendi. 35 yaşındaki şahsın son eşi ise durumu fark etti.

Evlenme uğruna 16 kadını kandıran Mahesh KB Nayak isimli adamın hayat hikayesi dünya basınında ses getirdi. Hindistan'da meydana gelen gelişmede tanıştığı kadınlara kendini doktor, mühendis ve pilot gibi tanıtan Nayak, iddiaya göre kadınlarla evlenmek için onlardan para bile aldı.

SON EŞİ FARK ETTİ

2014 yılından beri bu yolla para kazanan Nayak, evlilik siteleri üzerinden tanıştığı en az 15 kadınla evlendi. Nayak’ın 9 yıldır devam eden dolandırıcılık düzenini ise bu yılın başlarında evlendiği yazılım mühendisi olan yeni eşin fark etti.

Genç kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan Nayak mahkemeye sevk edildi. Burada dolandırıcılık suçundan yargılanan 35 yaşındaki Nayak tutuklandı.

Zengin kadınları dolandırdı 9 yılda 16 nikah 4 çocuk yaptı: 'Doktorum' deyip zengin kadınların parasını aldı - Resim : 1
SAHTE KLİNİK BİLE AÇTI

Yerel basında çıkan haberlerde ise Nayak'ın evlendiği 15 kadından dört çocuğu bulunuyor. Tuzağına çekmek istediği kadınlar için resmen bir düzenek kuran Nayak, sahte bir klinik açıp bir hemşire bile tuttu.

ZENGİN KADINLARI HEDEF SEÇTİ

Eşlerini iyi eğitimli ve maddi açıdan bağımsız kişilerden seçen Nayak'ın gündem olması üzerine önceki eşleri de şikayetçi oldu. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada ise Nayak'ın alacağı cezanın henüz belli olmadığı aktarıldı.

Etiketler: hindistan, doktor