Yargı'nın yeni kötü adamı Kadir Adarlı! Mercan'ı o mu kaçırdı?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Oyuncu kadrosunu güçlendiren Yargı'ya yeni kötü karakter geliyor.

Yargı'nın yeni kötü adamı Kadir Adarlı! Mercan'ı o mu kaçırdı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı reytingleri alt üst etmeye devam ederken izleyecileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. İzleyeciler Mercan'a ne olduğunu merak ederken, Mercan'ı kaçıran kötü adam diziye giriş yapıyor.

“Yargı” Dizisi Seyirciyi Kendine Bağlamaya Devam Ediyor

Üçüncü sezonuyla “Yargı” dizisi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Sema Ergenekon’un etkileyici yazım yeteneği, Ali Bilgin’in ustaca yönetmenliği ve oyuncuların etkileyici performansları bir araya gelince, her hafta izlemesi keyifli bölümler ortaya çıkıyor.

Reytinglerde Zirveye Oynayan “Yargı”

Dün akşam yayınlanan “Yargı” bölümü, Total’de 5,61 reyting, AB’de 6,17 reyting ve ABC1’de 6,68 reytingle zirvede yer aldı. Dizi, izleyicileri beklenmedik sahnelerle ve bilmece çözme konseptiyle büyülüyor. Ilgaz ve Ceylin’in kızları Mercan’ın kaybolma süreci her hafta gerilimi artırıyor.

Yargı'nın yeni kötü adamı Kadir Adarlı! Mercan'ı o mu kaçırdı? - Resim : 1

Diziye Yeni Bir Kötü Karakter Geliyor

Deneyimli aktör Arif Pişkin, fenomen diziye iş adamı Kadir Adarlı karakteriyle katılıyor. 68. bölümde ekibe dahil olan Arif Pişkin’in dizinin yeni kötü karakteri olacağı söyleniyor.

Kişisel Hayatı ve Eğitimi

Arif Pişkin, 30 Kasım 1970 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. 1990 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümünü kazandı ve Eskişehir’e gitti. Üniversite eğitimi sırasında Hamlet, Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası, Zortlangalı, İstanbul Efendisi, Ayışığında Şamata ve Ziyaret gibi tiyatro oyunlarında rol aldı.

Yargı'nın yeni kötü adamı Kadir Adarlı! Mercan'ı o mu kaçırdı? - Resim : 2

Akademik Kariyeri

1999’dan 2017’ye kadar Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde öğretim görevlisi olarak çalıştıktan sonra İstanbul’a taşındı. 2018’de başladığı Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışmaya devam ediyor.

Tiyatro Kariyeri

Pişkin, birçok tiyatro oyununda yer aldı. Bunlar arasında Kral Lear, Uyarca, Kayıp El ve İstanbul Efendisi gibi oyunlar bulunmaktadır. Ayrıca Eskişehir Tiyatora Kumpanyası’nın kurucularından oldu ve oyunlarında rol aldı.

Yargı'nın yeni kötü adamı Kadir Adarlı! Mercan'ı o mu kaçırdı? - Resim : 3

Sinema ve Dizi Kariyeri

Arif Pişkin, birçok film ve dizide rol aldı. Bunlar arasında Kurtlar Vadisi Pusu, Güllerin Savaşı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Gül Masalı ve Barbaros Hayreddin gibi yapımlar bulunmaktadır. Ayrıca “Yargı” dizisinde Kadir Adarlı karakterini canlandırarak izleyicilere adından söz ettirmeyi başardı.