Yapı ve Kredi Bankası’ndan promosyon açıklaması geldi! Emeklilerin gözleri resmen yuvasından çıktı! İmza atana anında 7.500 TL verilecek

Promosyonlarda başlayan artışlarda sıra Yapı ve Kredi Bankası’na geldi. Emeklilere ödediği promosyon tutarlarını bu ay itibariyle artıran Yapı ve Kredi Bankası, yeni promosyon tutarlarını duyurdu.

Yapı ve Kredi Bankası’ndan promosyon açıklaması geldi! Emeklilerin gözleri resmen yuvasından çıktı! İmza atana anında 7.500 TL verilecek

Sosyal Güvenlik Kurumu ya da kısa adıyla SGK’nın geçtiğimiz yıllarda özel bankalar da dahil olmak üzere pek çok banka ile gerçekleştirdiği promosyon anlaşması bu yıl yenilendi. Ekim ayında bankalar ile bir kez daha masaya oturan SGK, promosyon taban ödemelerinde artışa gitti. SGK çatısı altından emekli olan veya hak sahipliğinden dolayı emekli aylığı alan kişilerin yararlanabileceği promosyonlara ilişkin bugün Yapı ve Kredi Bankası’ndan bir açıklama geldi.

Gerçekleşen artışın ardından bankalarda da hareketlilik başladı. Emekli promosyon ödemelerini tek tek artıran bankalar, emekli promosyonlarında artışa gittiğini ilan eder oldu. O bankalardan biri olan Yapı ve Kredi Bankası, üç yıl boyunca maaşını bankasından alacak emeklilere kasım itibariyle ödeyeceği güncel promosyon tutarlarını açıkladı. Üstelik Yapı ve Kredi Bankası, ek promosyon ödemeyi de taahhüt etti.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDA PROMOSYONLAR ARTIYOR

Yapı ve Kredi Bankası’ndan promosyon açıklaması geldi! Emeklilerin gözleri resmen yuvasından çıktı! İmza atana anında 7.500 TL verilecek - Resim : 1

1 Kasım 2022 tarihinden bu yana SGK ile imzaladığı protokol kapsamında emeklilere yönelik ödediği promosyon tutarlarında artışa gitmiş olan Yapı ve Kredi Bankası, güncel tutarlar üzerinden promosyonları emeklilerin hesabına geçmeye başladı. Bu kapsamda 7 bin TL’ye vatan nakit promosyonlar sağlayan Yapı ve Kredi Bankası, hangi maaş aralığına ne kadar promosyon ödemesi yapacağını da açıkladı.

Protokolünü SGK ile uzatmasının ardından yeni maaş baremlerini ve promosyon tutarlarını açıklayan Yapı ve Kredi Bankası, bu kapsamda aylık net geliri 3.499 TL’ye kadar olan tüm emeklilere 4 bin 200 TL promosyon ödemesi gerçekleştireceğini bildirdi. Aylık geliri 3.500 TL’den 7.499 TL’ye kadar olanlara 4 bin 900 TL promosyon vaat eden Yapı ve Kredi Bankası, aylık geliri 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olanlara 6 bin 300 TL; aylık geliri 10.000 TL ve üzerinde olanlara ise 7 bin TL promosyon vereceğini belirtti.

EK ÖDÜL PROMOSYONLARI 500 TL KAZANDIRIYOR

Sadece maaşa nakit promosyon vermeyen Yapı ve Kredi Bankası, aynı zamanda ek ödül taahhütnamesini imzalayan emekli müşterilerine şartları yerine getirmesi halinde ek 500 TL promosyon kazanma olanağı da tanıdı. Bu kapsamda maaşını taşıdıktan sonraki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermesi halinde maaş bareminden bağımsız olarak 200 TL ek nakit ödül vereceğini bildiren Yapı ve Kredi Bankası, ek 300 TL nakit ödül ödemesi için ise, şu şartların yerine getirilmesini istedi:

“1 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 31.12.2022'ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 300 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacaktır.”