Yalı Çapkını 37.bölüm 2.fragmanı 15 Eylül'de neler olacak?

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nın yeni sezonu için geri sayım başladı. Dizinin 37. bölümü 15 Eylül Cuma akşamı ekrana gelecek. Yalı Çapkını 37. bölüm 2. fragmanı ise izleyicilerin merakını artırdı. Fragmanda, Ferit ve Seyran’ın aşkı zorlu bir sınavdan geçiyor. İşte Yalı Çapkını 37. bölüm 2. fragmanı ve detaylar…

Sitene Ekle

Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü için heyecan dorukta. Dizinin 37. bölümü için yayınlanan ikinci fragman, izleyicileri şaşırttı. Fragmanda, Ferit’in hastanede yattığı görülüyor. Seyran ise onun başında bekliyor. Ferit’in durumu kritik olurken, Seyran’ın babası Halis Ağa da onu ziyarete geliyor. Halis Ağa, Seyran’a Ferit’i terk etmesini söylüyor. Seyran ise babasına karşı çıkıyor ve Ferit’i sevdiğini söylüyor. Fragman, Seyran’ın Ferit’e “Seni çok seviyorum” dediği sahneyle bitiyor..

YALI ÇAPKINI DİZİSİ KONUSU

Yalı Çapkını dizisi, Gaziantepli Korhan Ailesi’nin reisi Halis Ağa’nın el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit’in evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu ediyor. Ferit, Antep’te önemli bir ailenin kızı olan Seyran ile evlendirilir. Ancak Seyran, ailesinin tanımadığı bir gençle evlendirilerek İstanbul’a gelin gelen bir kızdır. Ferit ve Seyran arasında başlayan zoraki evlilik, zamanla aşka dönüşür.

YALI ÇAPKINI DİZİSİ OYUNCULARI

Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Tarık Emir Tekin, Binnur Kaya gibi isimler yer alıyor. Dizinin senaryosunu Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay yazarken, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor.

Yalı Çapkını dizisi ne zaman başlayacak?

Cevap: Yalı Çapkını dizisi 15 Eylül 2023 tarihinde Star TV’de başlayacak.

Yalı Çapkını dizisi kaç bölüm olacak?

Cevap: Yalı Çapkını dizisinin kaç bölüm olacağı henüz belli değil. Ancak dizinin reytingleri yüksek olduğu için uzun soluklu bir dizi olması bekleniyor.

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor?

Cevap: Yalı Çapkını dizisi İstanbul’da çekiliyor. Dizide Boğaz manzaralı yalılarda yaşayan zengin ailelerin hayatları gösteriliyor.