Yabani 1. bölüm 3. fragmanı yayınlandı

Yabani dizisinin 1. bölümüne ait 3. fragmanı yayınlandı. Yabani'nin 12 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan 1.bölümünde neler yaşanacak?

Sitene Ekle

Yabani 1. Bölümde Neler Olacak? Yeni Dizinin Heyecanlı Hikayesi ve Oyuncu Kadrosu FOX kanalının merakla beklenen yeni dizisi Yabani, ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Dizinin hikayesi, zengin bir ailenin oğlu olan ancak küçük yaşta kaçırılarak sokaklarda büyüyen bir gencin, yıllar sonra ailesine kavuşması ve kendisini yeniden tanımlaması üzerine kurulu.

Dizinin başrolünde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert gibi ünlü isimler var. Dizinin yönetmenliğini ise M. Çağatay Tosun yapıyor.

Yabani’nin Oyuncu Kadrosunda Hangi İsimler Var?

Yabani dizisinin oyuncu kadrosu oldukça zengin ve başarılı. Dizinin başrolünde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert yer alırken, onlara Bertan Aslani ve Osman Alkaş, Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi isimler eşlik ediyor.

Yabani 1. Bölüm 3. Fragmanı Nerede İzlenebilir?

Yabani dizisinin 1. bölümüne ait 3. fragmanı FOX kanalının YouTube kanalında ve resmi web sitesinde izleyicilerle buluştu.

Fragmanda Yabani’nin sokaklarda verdiği hayat mücadelesi ve ailesine kavuşma anları gözler önüne seriliyor. 

Yabani 1. bölümü 12 Eylül Salı akşamı saat 20:00’de FOX’ta yayınlanacak.