Ya Çok Seversen 10.Bölüm 2. Fragmanı: “Leyla Hamile mi?”

Kanal D’nin sevilen dizisi Ya Çok Seversen’in 10.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Leyla’nın hamile olduğu şüphesi ve Ateş’in ona olan duyguları dikkat çekti. Leyla, Ateş’in ve babasının kurduğu oyunu öğrenebilecek mi? Dizinin yeni bölümü 9 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Sitene Ekle

Ya Çok Seversen dizisi, Kanal D ekranlarında büyük ilgiyle izleniyor. Dizinin başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Burak Yörük, Zeynep Kızıltan, Cem Davran, Ayşenil Şamlıoğlu gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Dizinin senaryosunu ise S.M.S Film & Music yazıyor.

Ya Çok Seversen dizisinin 10.bölüm 2.fragmanı, son bölümün ardından Kanal D’de yayınlandı. Fragmanda, Leyla’nın hamile olduğu şüphesi ve Ateş’in ona olan duyguları izleyicileri heyecanlandırdı. Leyla, test sonucunu beklerken Ateş’in kendisine yakın davranmasından rahatsız olur. Ateş ise, Leyla’ya aşkını itiraf etmek istiyor ama onun tepkisinden korkuyor. Leyla, Ateş’in ve babasının kurduğu oyunu öğrenebilecek mi? Bu sorunun cevabı merak konusu oldu.

Fragmanda ayrıca, Mert’in Meryem’e olan ilgisi ve Oya’nın Ateş’e yaptığı plan da dikkat çekti. Mert, Meryem’i etkilemek için elinden geleni yaparken Oya, Ateş’i Leyla’dan uzaklaştırmak için bir oyun kurar. Ateş ve Leyla arasındaki aşk engellere rağmen devam edecek mi?

Ya Çok Seversen dizisinin 10.bölümü, 9 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

Ya Çok Seversen Dizisi Konusu Nedir?

Ya Çok Seversen dizisi, hayatını yurt dışında geçiren Ateş ile dolandırıcılık yapan sahte gelin Leyla arasındaki eğlenceli ve romantik bir hikayeyi konu alıyor. Ateş, babasının ölümü sebebiyle İstanbul’a geri dönerken Leyla ile tanışır ve aralarında bir çekim olur. Ancak ikisi de birbirlerinden uzak durmaya çalışır. Ateş’in babası ise onlara bir sürpriz yapar ve vasiyetinde evlenmelerini şart koşar. Ateş ve Leyla bu durumdan kurtulmak için bir oyun başlatır ama işler bekledikleri gibi gitmez.

  • Ya Çok Seversen dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin (Ateş), Hafsanur Sancaktutan (Leyla), Burak Yörük (Mert), Zeynep Kızıltan (Meryem), Cem Davran (Nurettin), Ayşenil Şamlıoğlu (Oya) gibi isimler yer alıyor.

  • Ya Çok Seversen dizisi ne zaman başladı ve ne zaman bitecek?,

Ya Çok Seversen dizisi, 15 Temmuz 2023 tarihinde Kanal D’de yayın hayatına başladı. Dizinin ne zaman biteceği ise henüz belli değil. Ancak dizinin yapımcısı S.M.S Film & Music, dizinin uzun soluklu olacağını ve izleyicileri şaşırtmaya devam edeceğini söyledi.