Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, hasta dosyalarını ifşa ettiği iddialarına cevap verdi! “Yazmadığım için mutsuzlar!”

Bir süredir kaleme aldığı kitapların TV ekranlarına uyarlanmış olması ile gündemden düşmeyen Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, meslek etiğine ilişkin gelen eleştirilere yanıt verdi.

Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, hasta dosyalarını ifşa ettiği iddialarına cevap verdi! “Yazmadığım için mutsuzlar!”

Bir süredir ana akım medya aracılığı ile hayata geçirilen dizi projelerinin aynı içeriklere ve benzer oyuncu kadrolarına sahip olması, izleyicileri tek platformda yüzlerce içeriğe ulaşabilecekleri dijital kanallara yönlendirdi. Son dönemlerde popülerlikleri giderek artan ve buna bağlı olarak da abone sayıları tırmanan dijital platformlar, yerli oyuncuların da dikkatlerini çekerek oyuncu kariyerlerinin dijital platformda parlamasına aracılık etti.

Giderek genişleyen bir Pazar payına sahip olan dijital platformlar kendileri aralarında rekabeti kızıştırırken ana akım medyada hizmet veren kanallar da izleyici kitlelerini kaybetmemek adına yeni projeler araştırmaya başladı. Bu noktada gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan projelerin izleyiciler tarafından oldukça sevildiğini tespit eden yapımcılar, son dönemlerin en popüler isimlerinden birisi olan Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun kapısını çalmaya başladı.

Senelerdir hekimlik mesleğini sürdüren ve buna bağlı olarak da hasta hikayelerinden etkilenerek çeşitli kitaplar kaleme alan Gülseren Budayıcıoğlu, bu kitapların TV ekranlarına uyarlanmasına izin vererek büyük bir çıkış yakaladı. Milyonlarca izleyici tarafından tanınır hale gelen ünlü psikiyatrist, hasta sırlarını ifşa ettiği gerekçesi ile birçok kişi tarafından sert eleştirildi. Konuya ilişkin sık sık yalanlama açıklamaları yapan Budayıcıoğlu, son açıklamasında oldukça net konuştu.

“KİMSENİN SIRRINI ASLA İFŞA ETMEDİM!”

Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, hasta dosyalarını ifşa ettiği iddialarına cevap verdi! “Yazmadığım için mutsuzlar!” - Resim : 1

Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız derken şimdi de Yalı Çapkını isimli dizi ile adından söz ettiren Gülseren Budayıcıoğlu, hasta dosyalarını ifşa ettiği yönünde eleştirilere maruz kaldı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Budayıcıoğlu “kimsenin sırrını asla ifşa etmedim” ifadeleri ile kendisini savundu. Ünlü psikiyatrist açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Hasta dosyalarının başkaları tarafından görülmemesi, okunmaması için azami dikkat sarf ettim. Gerçek hikayeleri, onların kimsenin tanımayacağı şekle getirip öyle yazdım.”

“TEK BİR HASTAM RAHATSIZ OLMADI!”

Açıklamasının devamında hastalarına dikkat çeken Budayıcıoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bugüne kadar tek bir hastam bu durumdan rahatsız olmadığı gibi bana o kadar çok güvendiler ki en çok yazmadığıma kızdılar.”