42,5352 %0.05
49,6395 %0.02
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Medya Haber SPOR Galatasaray Farkı 3-0’la Gösterdi

Galatasaray Farkı 3-0’la Gösterdi

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi ve etkileyici bir performans sergileyerek mücadeleyi 3-0 kazanmayı başardı. Sarı-kırmızılı ekip, taraftarları önünde oynadığı bu maçta üç farklı isimle gol sevinci yaşadı.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray evinde Fatih Karagümrük'ü mağlup etti. Galatasaray’ın ilk golünü Barış Alper Yılmaz kaydederken, Fatih Kuruçuk kendi kalesine attığı golle farkın açılmasına katkıda bulundu. Maçın skorunu ise tecrübeli yıldız Mauro Icardi belirledi ve sarı-kırmızılılar sahadan rahat bir galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray, ligdeki ikinci haftayı da galibiyetle tamamlayarak moral depoladı.

Barış Alper Yılmaz Kaldığı Yerden Devam

Geçen hafta sergilediği 2 gol ve 1 asistlik etkileyici performansın ardından Barış Alper Yılmaz, bu haftada da sahnedeydi. Maçın 10. dakikasında Lucas Torreira’nın savunmadan orta sahaya gönderdiği uzun pası iyi takip eden Barış Alper, Fatih Karagümrüklü Doh’un hatasını değerlendirerek topu kaptı. Sol çaprazdan ceza sahasına giren genç yıldız, yerden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

fatih Karagümrük 10 Kişi Kaldı

23. dakikada konuk ekip sahada 10 kişi kaldı. Galatasaray yarı sahasının sağ kanadında gelişen bir pozisyonda Doh, Sanchez’e müdahale etti. Hakem Ozan Ergün oyunu bir süre devam ettirdikten sonra durdurdu. VAR’dan gelen uyarıyla pozisyonu tekrar inceleyen hakem, Doh’un Sanchez’in kaval kemiğine bastığını tespit ederek, Fatih Karagümrüklü oyuncuyu direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Galatasaray Farkı İkiye Çıkardı

Karşılaşmanın 75. dakikasında Galatasaray skoru 2-0’a yükseltti. Barış Alper Yılmaz’ın sert ortasında müdahale etmeye çalışan Fatih, topu kendi ağlarına gönderdi ve Galatasaray farkı ikiye çıkardı.

Icardi 281 Gün Sonra Sahada

Sakatlığının ardından tam 281 gün sonra yeniden sahalara dönen Mauro Icardi, Lucas Torreira’nın pasını iyi değerlendirerek ceza sahasında boş kaleye topu yolladı ve takımını rahatlatan golü kaydetti.

Osimhen ve Icardi’ye Büyük İlgi

Galatasaray’ın kadrosuna yeniden katılan Victor Osimhen, maçın 61. dakikasında oyuna dahil oldu. Tribünler bu dakikalarda ayağa kalkarak Osimhen’i uzun süre alkışladı. Taraftarların bir diğer yoğun ilgisi ise Mauro Icardi’yeydi. Isınmaya çıktığı anlarda büyük coşku yaşayan Arjantinli yıldız, taraftarların tezahüratlarıyla karşılandı. Galatasaraylılar, Icardi’nin ismini haykırmanın yanı sıra, onunla özdeşleşen “Aşkım olayım” şarkısını da tribünlerde seslendirdi.

Aslan Ligde 2’de 2 Yaptı

Bu sonuçla birlikte Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı iki maçtan da galibiyetle ayrılarak puanını 6’ya yükseltti. Öte yandan, bu sezonun ilk lig maçını oynayan Fatih Karagümrük henüz puanla tanışamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *