Ukrayna’dan Geliyor! Gece Aniden Bastıracak: Kırklareli İstanbul Tekirdağ, Yalova, Kocaeli Edirnelilere Salı uyarısı!

Hava durumunu yakından takip eden meteorolog Kerem Ökten, dijital kanallar aracılığıyla Marmara bölgesindeki İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Yalova ve Kocaeli illerine sevindirici bir haber iletti. Haftanın ortasında, salı günü, bu bölgelerde bir hava değişimi yaşanması bekleniyor ve bu durum gece boyunca da etkisini sürdürecek. İşte detaylar...

Ukrayna’dan Geliyor! Gece Aniden Bastıracak: Kırklareli İstanbul Tekirdağ, Yalova, Kocaeli Edirnelilere Salı uyarısı!

Hava durumunu yakından takip eden meteorolog Kerem Ökten, dijital kanallar aracılığıyla Marmara bölgesinde yer alan İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Yalova ve Kocaeli illerine sevindirici bir haber iletmekte. Önümüzdeki salı günü bu bölgelerde hava koşullarında bir değişim bekleniyor ve bu durum gece boyunca da etkisini sürdürecek.

 

 Kerem Ökten, sosyal ağlardan Türkiye'nin hava durumuna ilişkin yeni bir ayrıntı sundu. Marmara'nın kucakladığı İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Yalova ve Kocaeli'nin, Basra sıcakları nedeniyle oluşan nemin baskısı altında olduğunu belirtti ve sonunda sevindirici bir bilgiyi paylaştı.

"GECE BOYU DEVAM EDECEK"


Ökten'in paylaşımları bu şekildeydi: "Serin rüzgarları özlediniz mi? Salı günü Ukrayna üzerinden esen kuzey rüzgarları tüm gücüyle esecek ve batıyı ferahlatacak. Salı gecesi batıdaki atmosfer keyifli olacak. Özellikle Marmara bölgesi çok şanslı..."

 Ukrayna’dan Geliyor! Gece Aniden Bastıracak: Kırklareli İstanbul Tekirdağ, Yalova, Kocaeli Edirnelilere Salı uyarısı! - Resim : 2

Etiketler: hava durumu