İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Balıkesir, Kocaeli, Bursa, Yalova Ve Bilecik Bölgelerine Dikkat! Sizi Üfleyerek Yakacak, Gerçek Sınav Gecesi Yaklaşıyor.

Türkiye'de ağustos ayının başından bu yana devam eden sıcak hava dalgası, nihayet hafiflemeye başladı. Meteoroloji uzmanlarının öngörüsüne göre, pazar günü etkisini gösterecek olan lodos rüzgarı, yüzümüze sıcak bir nefes gibi üflenerek gelecek.

İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Balıkesir, Kocaeli, Bursa, Yalova Ve Bilecik Bölgelerine Dikkat! Sizi Üfleyerek Yakacak, Gerçek Sınav Gecesi Yaklaşıyor.

Türkiye'de ağustos ayının başından itibaren devam eden sıcak hava dalgası, sonunda hafiflemeye başladı. Meteoroloji uzmanlarına göre, pazar günü etkisini gösterecek olan lodos rüzgarı, yüzümüze sıcak bir soluk üfleyerek yaklaşıyor.

 

 

BİRÇOK İLİMİZDE ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Lodos İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Balıkesir, Kocaeli, Bursa, Yalova ve Bilecik başta olmak üzere birçok ilimizde etkisini göstermeye başladı. Bu illerimizde yaşayan migren hastası vatandaşlarımızın mümkün olduğunca günü evlerinde geçirmeleri tavsiye ediliyor.

YENİ HAFTA İÇİN İSE MÜJDELİ BİR HABER VAR


Meteorolojik kaynaklar, yeni hafta için ise müjdeli bir haberi paylaştı. Hava Forum tarafından aktarılan bilgiye göre pazartesi gününden itibaren hava sıcaklıklarında düşüş yaşanacağı belirtilerek şu ifadelere yer verildi: 

"Bugün hava hem sıcak hem de İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Balıkesir, Kocaeli, Bursa, Yalova, Bilecik gibi birçok şehirde lodos var. Bugün güneş kremi sürmeyi unutmayın. Bu rüzgar sizi üfleyerek yakar. Özellikle deniz kenarında fark etmezsiniz gizlice yanarsınız..." 

İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Balıkesir, Kocaeli, Bursa, Yalova Ve Bilecik Bölgelerine Dikkat! Sizi Üfleyerek Yakacak, Gerçek Sınav Gecesi Yaklaşıyor. - Resim : 2

Etiketler: hava durumu