Türkiye'den Felaket Haberi Geldi: Bir İl İçin Endişe Verici Durum! Bolu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Konya ve Eskişehir Hazır Olun.

Meteorolojik kaynaklardan kritik uyarı: Bolu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Konya ve Eskişehir illeri komşusu olan bir bölge için felaket haberi geldi! 10 gün sürecek bu zorlu süreçte vatandaşlar endişeli. İşte detaylar...

Türkiye'den Felaket Haberi Geldi: Bir İl İçin Endişe Verici Durum! Bolu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Konya ve Eskişehir Hazır Olun.

Meteorolojik verilere göre komşu illerle beraber önemli bir ilimiz için endişe verici haber geldi! Bolu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Konya ve Eskişehir’de yaşayanlar hazırlıklı olun. 10 gün sürecek zorlu süreç vatandaşları etkileyecek. Detaylar haberimizin devamında…

Hava durumuna ilişkin açıklamalar vatandaşlar tarafından merakla takip edilmeye devam ediliyor. Hava Forum tarafından son olarak Türkiye'nin en önemli illerinden biri için adeta felaket nitelikte bir haber verildi. Bu ilimiz Bolu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Konya ve Eskişehir'in komşusu durumunda bulunuyor. 

 

"PAZAR GÜNÜ BAŞLAYACAK, 10 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK" 

Hava Forum tarafından yapılan bilgilendirmeye göre bu ilimizde 10 gün boyunca yüksek sıcaklıklar etkili olacak. Sıcaklıkların başlama günü olarak da pazar günü verildi:

Ankaralılar... Sizlere iyi haber vermeyi isterdik ama bu haber sizler için "berbat" bir haber olacak... Arabistan'dan pazar günü gelecek olan sıcaklar 10 gün boyunca Ankara'nın üzerine oturacak. 10 gün boyunca sıcaklık her gün (bir işkence gibi) 35-40 arasında gidip gelecek..." 

 

 

 Türkiye'den Felaket Haberi Geldi: Bir İl İçin Endişe Verici Durum! Bolu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Konya ve Eskişehir Hazır Olun. - Resim : 4