Türkiye'de kar sezonu erken başlıyor! Meteoroloji'den kış tarihleri geldi! Yağmur beklerken kış erken geldi..

Türkiye'nin farklı bölgelerinde kuraklıkla boğuşan illere, meteorolojik verilerle beklenen kar tarihleri açıklandı. İşte, yaz mevsiminin sonuna yaklaşırken kışa erken giriş yapacak iller ve tarihleri. Kış severler için heyecanlı günler başlıyor, tedbirlerinizi şimdiden alın!

Türkiye'de kar sezonu erken başlıyor! Meteoroloji'den kış tarihleri geldi! Yağmur beklerken kış erken geldi..

Türkiye'nin kış aylarında eşsiz güzellikler sunan kış turizm merkezleri Bursa ve Kocaeli için büyük bir heyecan dönemi başlıyor. Eylül ayıyla birlikte kışı özleyenler için beklenen kar yağışı tarihleri netleşiyor. Ancak, Eylül ayının ilk günlerinde yağışların sadece Kocaeli ve Sakarya'yı etkilediği bir dönemde, İstanbul kuraklıkla baş başa kaldı.

 Türkiye'de kar sezonu erken başlıyor! Meteoroloji'den kış tarihleri geldi! Yağmur beklerken kış erken geldi.. - Resim : 2

Kartepe ve Uludağ'a Kar Geliyor

Kış turizminin önemli merkezlerinden Bursa ve Kocaeli için meteorolojik kaynaklardan heyecan verici bir tarih geldi. Her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Kartepe ve Uludağ, bu yıl kar yağışının ne zaman başlayacağını merakla bekliyor.

Kar Yağışı Eylül Sonlarına Doğru Başlayacak

Meteoroloji kaynakları, Kocaeli ve Bursa'da kar yağışının Eylül ayının sonlarına doğru başlamasını öngörüyor. Bu haberi duyan kış sporlarına ve beyazın büyüsüne tutkulu olanlar için heyecan dorukta. Kar sezonu için geri sayım başladı!

Etiketler: hava durumu