Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan emeklilere jest üzerine jest geldi! 7.500 TL emekli promosyonuna ek 2.500 TL nakit sözü verildi!

Emeklilerin alacağı promosyon oranları bu ay itibariyle yeniden değişmeye başladı. Türkiye Finans Katılım Bankası da kendi emekli promosyon kampanyasını açıkladı.

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan emeklilere jest üzerine jest geldi! 7.500 TL emekli promosyonuna ek 2.500 TL nakit sözü verildi!

Bankaların Sosyal Güvenlik Kurumu ya da kısaltılmış haliyle SGK çatısı altında emekli olan 4A (SSK), 4B (Bağ-Kur) ve 4C (Emekli Sandığı) hizmet dökümünden emekli olması halinde alacağı emekli promosyonları, geçtiğimiz yıllarda hayata geçirildi. Toplamda 19 banka ile anlaşmaya varan SGK, emekli promosyonlarının tutarlarının güncellenmesi adına ekim ayında bankalar ile bir kez daha masaya oturdu. Protokolün yenilenmesinin ardından emekli promosyonlarını güncelleyen bankalar, kampanya detaylarında değişikliğe gitti.

Ekim ayında gerçekleştirilen promosyon protokolü güncellemesinin ardından kampanyasında güncellemeye giden bankalardan biri de Türkiye Finans Katılım Bankası oldu. Güncel tutarlardan promosyon ödemeye başlamış olan Türkiye Finans Katılım Bankası, aralık ayı emekli promosyon kampanyasını açıkladı. Öte yandan Türkiye Finans Katılım Bankası, emeklilere sağladığı avantajlarda da artışa gitti.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA EMEKLİ PROMOSYONLARI 10 BİN TL’Yİ BULDU

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan emeklilere jest üzerine jest geldi! 7.500 TL emekli promosyonuna ek 2.500 TL nakit sözü verildi! - Resim : 1

Emekli maaşını 36 aylığına bankasından almaya söz veren emekliler ile emeklilerin hak sahipliğinden maaş alan kişilere emekli promosyonu ödemesi yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, sadece maaşa 7 bin 500 TL promosyon ödemesi gerçekleştirmeye başladı. Kampanyasına ilişkin bilgi veren Türkiye Finans Katılım Bankası, 3.499 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 3 bin 500 TL; 3.500 TL ile 7.499 TL arasında emekli maaşı alanlara 5 bin TL; 7.500 TL ile 9.999 TL arasında emekli maaşı alanlara 6 bin 500 TL; 10.000 TL ve daha fazla maaş alanlara ise 7 bin 500 TL nakit promosyon ödeyeceğini duyurdu.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın promosyon ödemeleri nakit promosyonlar ile de sınırlı kalmadı. Aynı zamanda ek promosyon ödemesi de yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, emekli yakınını bankaya davet eden emeklilere her yakın için 250 TL olmak üzere toplamda 2 bin 500 TL’ye varan ek promosyon ödemeleri gerçekleştireceğini ilan etti. Böylelikle Türkiye Finans Katılım Bankası’nda promosyonlar 10 bin TL’yi buldu.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA EMEKLİLERE ÖZEL EK AYRICALIKLAR ARTTI

Yedek hesap başvurusu yapan emeklilere maaş yatmadan 3 gün öncesine kadar ücretsiz 1.000 TL'ye kadar para çekebilme hakkı tanıyan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda Türkiye Finans Happy Bonus kredi kartı ile yapılacak toplamda 3.000 TL ve üzeri harcamaya 300 TL Bonus hediye edeceğini duyurdu. 8700 anlaşmalı PTT ve Yapı Kredi ATM’lerinden günlük 2.000 TL’ye kadar ücretsiz para çekebilme hakkı tanıyan Türkiye Finans Katılım Bankası’nın emeklilere sunduğu tek ayrıcalıklar da bunlar olmadı.

Emekli maaşı alan müşterilerine Happy Bonus kredi kartını aidat olmadan sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, emeklilerin şubede işlem önceliğine sahip olacağını da belirtti. Kiralık kasa hizmetinden emeklileri yüzde 50 olarak yararlandıran Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda dijital şubelerden yapılacak olan EFT ve Havale para transferlerinden emeklilerin ücretsiz yararlanabileceğinin altını çizdi.