Teşkilat’ın Horus'u Gökhan Kimdir, Gerçek adı ne? Teşkilat Gökhan'ı Kim Oynuyor? İşte Hayat Hikayesi!

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat’ta Orus (Gökhan) karakterini canlandıran İlker Kızmaz, izleyicilerin beğenisini kazandı. Peki, Teşkilat'ın Gökhanı'ı İlker Kızmaz kimdir, kaç yaşındadır, hangi filmlerde ve dizilerde oynamıştır? İşte İlker Kızmaz’ın biyografisi.

Teşkilat’ın Horus'u Gökhan Kimdir, Gerçek adı ne? Teşkilat Gökhan'ı Kim Oynuyor? İşte Hayat Hikayesi!

Teşkilat dizisi, Türkiye’nin isimsiz kahramanlarının hikayelerini anlatan heyecan dolu bir yapım. Dizinin yeni sezonunda kadroya dahil olan isimlerden biri de İlker Kızmaz oldu. Kızmaz, dizide Gökhan, şirketin yeni Orta Doğu ve Akdeniz görevlisini canlandırıyor. Peki ama İlker Kızmaz kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte Teşkilat’ın Gökhan’i İlker Kızmaz hakkında merak edilenler.

Teşkilat dizisinde Gökhan Kırcalı karakterini canlandıran İlker Kızmaz, son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bir oyuncu. Peki, İlker Kızmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte İlker Kızmaz’ün hayat hikayesi.

Teşkilat’ın Horus'u Gökhan Kimdir, Gerçek adı ne? Teşkilat Gökhan'ı Kim Oynuyor? İşte Hayat Hikayesi! - Resim : 1

Teşkilat dizisi Gökhan kimdir? Teşkilat Gökhan'ı kim oynuyor?

Teşkilat dizisi Gökhan, şirketin yeni Orta Doğu ve Akdeniz görevlisidir. Bu rolü İlker Kızmaz canlandırmaktadır.

Teşkilat’ın Horus'u Gökhan Kimdir, Gerçek adı ne? Teşkilat Gökhan'ı Kim Oynuyor? İşte Hayat Hikayesi! - Resim : 2

İlker Kızmaz kimdir?

İlker Kızmaz, İzmir'de 9 Eylül 1975 tarihinde doğdu ve bu şehirde büyüdü. İşletme alanında Anadolu Üniversitesi'nden mezun oldu. Ancak, onun tutkusu tiyatroya ve oyunculuğa yöneldi. İzmir'de özel tiyatrolarda sahne alarak oyunculuk deneyimleri kazandı. Daha sonra İstanbul'a taşındı ve burada Ekol Drama Sanat Evi'nde ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Teşkilat’ın Horus'u Gökhan Kimdir, Gerçek adı ne? Teşkilat Gökhan'ı Kim Oynuyor? İşte Hayat Hikayesi! - Resim : 4

İlker Kızmaz'ın Kariyer Yolculuğu

Kızmaz, oyunculuk kariyerine 2002 yılında "Aslı ile Kerem" dizisiyle adım attı. Bu başlangıcın ardından birçok önemli projede rol aldı. "Sır Dosyası," "Cennet Mahallesi," ve "Aşk-ı Memnu" gibi dizilerde performansıyla dikkat çekti. 2009 yılında Levent Semerci'nin yönettiği "Nefes: Vatan Sağolsun" filmi, İlker Kızmaz'ın sinema kariyerinde önemli bir adımdı. Bu filmde "İlker Çavuş" karakterini başarıyla canlandırdı.

2012 yılı, İlker Kızmaz için önemli bir yıldı. "Çanakkale 1915" adlı filmde "Yarbay Mustafa Kemal" rolünü üstlendi. Aynı yıl "Şubat" dizisinde de yer aldı. 2014'te "Yedi Güzel Adam" dizisinde "Kenan Hoca" ve "Benim Adım Gültepe" dizisinde "Halil" karakterlerini canlandırdı.

2016'da "Tatlı İntikam" dizisinde "Barış Altınay," "Umuda Kelepçe Vurulmaz" dizisinde "Emir Ateş," ve "Sevda Kuşun Kanadında" dizisinde "Cemal" rolünü oynadı. 2018 yılında "Kardeşim İçin Der’a" filminde "Ali Turkmani" karakterine hayat verdi. 2020'de "Payitaht Abdülhamid" dizisinde "Şehzade Mehmet Selim" olarak izleyici karşısına çıktı.

2020 yılı, Kızmaz'ın "Uyanış: Büyük Selçuklu" dizisine "Arslantaş" rolüyle katıldığı bir yıl oldu. 2021'de ise "Teşkilat" dizisinde "Gökhan Kargı" karakterini canlandırmaya başladı.

Teşkilat’ın Horus'u Gökhan Kimdir, Gerçek adı ne? Teşkilat Gökhan'ı Kim Oynuyor? İşte Hayat Hikayesi! - Resim : 5

İlker Kızmaz'ın Özel Hayatı

İlker Kızmaz, 16 Haziran 2014 tarihinde Aslı Türkel ile dünyaevine girdi. Çiftin, 1 Ekim 2016 tarihinde "Naz" adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. Kızmaz, sadece oyunculukla değil aynı zamanda uzak doğu sporlarına da ilgi duymaktadır. İki sene boyunca aikido çalışmış ve fiziksel formunu korumuştur. İlker Kızmaz, sanat kariyerindeki başarıları ve kişisel hayatındaki mutluluğuyla tanınan bir isim olarak hem ekranlarda hem de sahnelerde başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Teşkilat’ın Horus'u Gökhan Kimdir, Gerçek adı ne? Teşkilat Gökhan'ı Kim Oynuyor? İşte Hayat Hikayesi! - Resim : 6

 

Etiketler: Teşkilat, kimdir, trt 1