Terzi 3.sezon fragmanı yayınlandı: Terzi 3.sezon yayın tarihi belli oldu

Netflix'in dizi gündemine bomba gibi oturan Terzi 2.sezonu bir solukta izlenip sosyal medyada trendler arasına girmeyi başardı. Terzi'nin 2.sezonu 8 bölüm ve yaklaşık 45 dakikalık oluşan bölümleri çok beğenilen dizinin 3.sezon fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen 3.sezon fragmanı ve yayın tarihi

Sitene Ekle

Netflix Türkiye'nin en popüler Türk dizilerinden olan Terzi'nin 3. sezonundan ilk tanıtım videosu geldi. Tanıtım videosu, 2. sezonu geçtiğimiz cuma günü yayınlanan dizinin sezon finalinin son kısmında yayınlandı.

Kadrosunda Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül gibi ünlü isimlere 8 bölümden oluşan 2.sezonda Evrim Alasya ve Berrak Tüzünataç da eşlik etti. Cem Karcı’nın yönettiği dizinin senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor.

Netflix’in en popüler Türk yapımlarından olan ve 29 Temmuz'da 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkan Terzi dizisinin 3. sezonunun olup olmayacağı araştırılıyor. 8 bölümlük 2. yeni sezonu bir solukta izleyip bitirenler, dizinin yeni bölümlerine dair araştırmalara hız verdi. Peki, Terzi 3. sezon olacak mı, ne zaman yayınlanacak? Terzi dizisinin konusu nedir? Terzi dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte, Terzi dizisine dair tüm detaylar…

Terzi 3.sezon fragmanı yayınlandı: Terzi 3.sezon yayın tarihi belli oldu - Resim : 1

TERZİ 3. SEZON OLACAK MI? TERZİ 3. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Terzi dizisinin 3. sezonu onaylanmış ve hatta çekimlerinde çoğu tamamlanmış vaziyette. Terzi'nin 2.sezon 8.bölümden sonra yayınlanan 3.sezon fragmanına ait görüntüler yayınlanıyor. Terzi'nin 3.sezonun Aralık ayında yayınlanması beklenirken 4.sezonun ise Mayıs'ta yayınlanması bekleniyor. 

TERZİ DİZİSİ KONUSU NEDİR? 

Terzi, yeteneğini büyükbabasından almış olan ve başarılarıyla herkesi kendine hayran bırakan terzi Peyami’nin yaşamına odaklanıyor. Dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa’nın bakımını üstlenmek zorunda kalan Peyami, en büyük sırrını İstanbul’daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami’nin ve Mustafa’nın hayatına girer. 

Terzi 3.sezon fragmanı yayınlandı: Terzi 3.sezon yayın tarihi belli oldu - Resim : 2

TERZİ DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİM KİMDİR?

Peyami'ye başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy hayat veriyor. Peyami'nin en yakın arkadaşı Dimitri'ye ise Salih Bademci alkışlanack bir performansla hayat veriyor. Peyami'nin asistanı olan Suzi karakterine ise adı aşk dedikodularına karışan manken Ece Sükan hayat veriyor. Dimitri'nin nişanlısı Esvet (Fürize) ise güzel oyuncu Şifanur Gül hayat veriyor. Peyami'nin Kars'ta yaşayan ve engelli olan babası Mustafa'ya ise Olgun Şimşek hayat veriyor. Peyami'nin hayatına ansızın giren Cemre karakterine ise Berrak Tüzünataç hayat veriyor. Peyami'nin annesi Kiraz karakterine Evrim Alasya hayat vermektedir.

Terzi 3.sezon fragmanı yayınlandı: Terzi 3.sezon yayın tarihi belli oldu - Resim : 3

Terzi 2.Sezon  Oyuncuları Kim Kimdir?

Çağatay Ulusoy (Peyami)
Salih Bademci (Dimitri)
Şifanur Gül (Esvet)
Olgun Şimşek (Mustafa)
Ece Sükan (Suzi)
Berrak Tüzünataç (Cemre)
Evrim Alasya (Kiraz)