Simge Sağın'a yeni şarkı Galatasaraylı'lara Icardi'yi unutturacak bomba transfer!

Şampiyonlukta önemli bir rol oynayan Icardi ile henüz anlaşmaya varamayan Galatasaray, gözünü dünyaca ünlü golcüye dikti. Sarı-kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro ile mücadele ederek finale kalmayı hedefliyor.

Simge Sağın'a yeni şarkı Galatasaraylı'lara Icardi'yi unutturacak bomba transfer!

Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak için iddialı bir takım kurmayı amaçlayan Galatasaray, yılın transfer bombasını patlatmak için kolları sıvadı. Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin Edin Dzeko ve Dusan Tadic transferleri sonrasında golcü transferinde düğmeye basan sarı-kırmızılı ekip, gözünü dünya yıldızı isme dikti.

Geçen sezon kazanılan şampiyonluğun başrol ismi Mauro Icardi ve Fransız ekibi PSG ile henüz resmi olarak anlaşmaya varamayan Galatasaray, Icardi'den gelebilecek olumsuz yanıta karşı alternatif isimlere yöneldi.

Geçen sezon Mertens, Zaniola, Dubois ve Torreira gibi yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-kırmızılı takım, bu kez uzun yıllar unutulmayacak bir transfer için düğmeye bastı.

Şampiyonlar Ligi seviyesinde golcü arayan Galatasaray, gözünü Belçikalı dünya yıldızı Romelu Lukaku'ya dikti. Icardi'den haber bekleyen, forvet hattına Türk oyuncu kontenjanı olarak Halil Dervişoğlu'nun ekleyen Galatasaray bir yandan da fırsat transferi için çalışmalarını sürdürüyor.

GALATASARAY'DAN LUKAKU HAMLESİ

Yoğun sezonda Gelecek sezon üç kulvarda mücadele edecek sarı-kırmızılı takımda forvetlerin yetersiz kalabileceğini hesaplayan teknik direktör Okan Buruk, yönetimden yıldız golcü transferi istedi. Buruk'un bu isteği sonrasında menajerler tarafından Romelu Lukaku sarı-kırmızılı ekibe önerildi.

Geçen sezonu İtalyan devi İnter'de tamamlayan ve sezonun sona ermesiyle birlikte Chelsea'ye geri dönen Lukaku'nun burada kalmak istemediği belirtilirken 30 yaşındaki golcünün Belek Turizm Merkezi'nde bir otelde çalışması da dikkat çekti.

Yeni bir takım bulup yeni sezona hazırlanmak isteyen Lukaku'nun, Rixos Oteli'nin sahasında tek başına antrenman yapması 'Galatasaray'dan haber bekliyor' şeklinde yorumlandı.

Galatasaray yönetimi herhangi bir görüşmenin olmadığını söylerken, Icardi'nin transferinde problem yaşanması durumunda Galatasaray'ın Lukaku önerisine sıcak bakabileceği ifade edildi. 30 yaşındaki golcü oyuncunun mevcut piyasa değeri 40 milyon Euro civarında seyrederken, sarı-kırmızılı ekip Lukaku'nun menajerleriyle masaya oturması durumunda görüşmenin sadece kiralık üzerinden olabileceği de gelen bilgiler arasında.

 

Geçen sezon 37 maçta görev alan golcü futbolcu 14 gol 7 asistlik performans sundu.

Simge Sağın'a yeni şarkı Galatasaraylı'lara Icardi'yi unutturacak bomba transfer! - Resim : 2

Etiketler: Galatasaray, transfer, Icardi