Galatasaray'ın orta sahasına Alman panzeri: Yıldız oyuncu imzayı attı

2023-2024 sezonunda üç kulvarda mücadele edecek olan Galatasaray, transferde bombayı patlattı. Galatasaray, Alman orta saha oyuncusu ile her konuda anlaşma sağladı.

Galatasaray'ın orta sahasına Alman panzeri: Yıldız oyuncu imzayı attı

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak amacıyla iddialı bir takım kurmayı planlayan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. İspanyol savunma oyuncusu Angelino'yu kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip Alman orta oyuncusunun transferinde de mutlu sona ulaştı.

Yeni sezon çalışmalarını Okan Buruk yönetiminde Avusturya'da sürdüren Galatasaray, transferde düğmeye bastı. Aslan, Angelino'nun ardından bir transferi daha bitirdi.

18 Temmuz'da Kuzey Makedonya ekibi Struga ile Litvanya ekibi Zalgiris karşılaşmasından zaferle ayrılan takımla 26 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi 2.Eleme Turu'nda karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekip, transferde düğmeye bastı.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray Alman ekibi Bayer Leverkusen formasını terleten Alman orta saha oyuncusu Kerem Demirbay ile anlaşmaya vardı. Aslan'ın Alman ekibi ile son pazarlıkları yaptığı kaydedildi. 30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun gelecek sezon Galatasaray formasını terletmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

Geçtiğimiz sezon Leverkusen forması altında 36 maçta görev alırken takımına 5 gol 3 asistlik katkı sundu. Tecrübeli orta saha oyuncusu Almanya formasını ise 2 maçta terletirken takımına 1 gollük katkı sundu.

Galatasaray'ın orta sahasına Alman panzeri: Yıldız oyuncu imzayı attı - Resim : 2