SGK'dan 4A, 4B ve 4C Statüsündeki Çalışanlara 34.000 TL'lik Ödeme Müjdesi!

SGK, 4A, 4B ve 4C statüsündeki çalışanlara yönelik müjdeli bir duyuru yaptı. Bu beklenen haber, çalışanlar arasında büyük bir sevinç yarattı.

SGK'dan 4A, 4B ve 4C Statüsündeki Çalışanlara 34.000 TL'lik Ödeme Müjdesi!

SGK'dan çalışanlara müjdeli bir duyuru geldi. Yapılan açıklamaya göre, 4A, 4B ve 4C statüsündeki çalışanlara toplamda 34.000 TL tutarında ödeme yapılacak. Bu beklenen haber, çalışanlar arasında büyük bir sevinç yarattı. Detaylar ve ödemenin nasıl yapılacağı hakkındaki bilgiler haberin devamında...

SGK'dan son dakika duyurusu!  Yapılan açıklamaya göre, 4A, 4B ve 4C statüsündeki çalışanlara toplamda 34.000 TL tutarında ödeme yapılacak.

TBMM Onayladı! 4A 4B 4C'li Çalışanlara 34.000 TL Ödeme SGK'dan Hızlıca Yatıyor

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren duyuru geldi. 4A, 4B ve 4C'li çalışanlara SGK tarafından toplu para ödemesi yapılacak. Başvuru ekranı açıldı ve başvurular başladı. İlgilenenler yazılı başvuruyu sosyal güvenlik kurumuna verebilecek. SGK'nın yaptığı son dakika açıklamasına göre, belirli şartları sağlayan çalışanlara tam 34.000 TL tutarında toplu para ödenecek. Şartlar oldukça kolay, sadece başvuruda bulunmak yeterli. Başvuru için süreniz 30 gün, bu süreyi sakın kaçırmayın.

SGK'dan Çalışanlara Son Dakika Müjdesi Geldi

4A, 4B ve 4C statüsündeki çalışanlara Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ek ödeme yapılacak. Son dakika duyurusu sabah saatlerinde yapıldı ve başvurular hemen ardından başladı. Çalışanlar dikkat, bu büyük fırsatı sakın kaçırmayın. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yaptığı duyuruya göre, yazılı dilekçeyle başvuru şartıyla ödeme yapılacak. Ödemeler için gerekli başvuru şartları da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından tek tek açıklandı. Başvurusu onaylanan kişilere toplu ödeme, IBAN üzerinden yapılacak.

Asgari Ücret Zammı ile Ödemeler Yükseldi

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre, 4A, 4B ve 4C statüsündeki çalışanlar için toplu ödeme başvuruları başladı. Bu ödeme, 2018/38 sayılı SGK Genelgesi doğrultusunda maaşı geç bağlanan emeklilere yapılmaktadır. Genelgeye göre, maaşı 90 gün içinde bağlanmayan emekli adayları sosyal güvenlik kurumuna başvurarak maaşlarının katsayısına göre avans ödemesi alabiliyor.

SGK avans düzenlemesi kapsamında emekli adayı olan vatandaşlar, emekli maaşlarını beklerken rahat bir nefes alma şansını da elde ediyor. Emekli maaşı bağlanana kadar toplu olarak yapılan 34.000 TL'lik ödeme, vatandaşın bütçesini de rahatlatıyor. Avans düzenlemesi için başvurular, sosyal güvenlik kurumuna yazılı olarak yapılıyor.

Etiketler: sgk, sgk ödemeleri