Şevval Şahin Saflığın Temsili Beyaz Renkli Bikinisiyle Herkesi Büyüledi! Sosyal Medya Paylaşımları..

Ünlü model Şevval Şahin tatile çıktı. Miss Turkey 2018 birincisi Şahin sahilde beyaz bikinisiyle tatil pozu verdi.

Şevval Şahin Saflığın Temsili Beyaz Renkli Bikinisiyle Herkesi Büyüledi! Sosyal Medya Paylaşımları..

Ünlü modelin takipçileriyle paylaştığı pozlar binlerce beğeni ve yorum aldı. Bulduğu her fırsatta sosyal medya uygulaması Twitter üzerinden takipçilerine paylaşımda bulunuyor. Yaz aylarının gelmesiyle güzel model paylaşımlarının konseptini yeniledi. Bikinileriyle verdiği cesur pozlar yok artık dedirtti.

Yeni Bikinisi Tam Not Aldı!

Şevval Şahin Saflığın Temsili Beyaz Renkli Bikinisiyle Herkesi Büyüledi! Sosyal Medya Paylaşımları.. - Resim : 1

Şevval Şahin'in giydiği her bikini olay oluyor. Renkli dekolteli paylaşımları takipçilerinden tam not alıyor. Gittiği tatil yerinden yaptığı paylaşımları ilgi çekiyor. Son olarak tercih ettiği mağara içi pozları büyük ilgi topladı.

"Miss World 2018 de Ülkemizi Temsil Etti!

Şevval Şahin hem güzelliği hemde fit vücudu dikkatleri üzerine çekiyor. Gittiği tüm tatil rotasını ve seyahat çantasında mutlaka bulunması gerekenleri, favori tatil yerlerini takipçileriyle paylaştı.

2018 yılında birinci seçilen Şahin 1999 İstanbul doğumludur.

6 yaşından itibaren Londra'da yaşamaya başlamıştır. Miss Turkey 2018 de birinci seçildi. Miss World 2018 yarışmasını Türkiye adına temsil etti.

Tatilim Spontane Gelişiyor!

Mag Dergisi Temmuz sayısında hayatina dair tüyolar verdi. Yaz tatili için planlarından söz etti. 2022 yaz tatili için tatil süreçlerim oldukça spontane. Planli ya da plansız son karar o anki modumda oluyor." dedikten hemen sonra şu an için planımda Ibiza, Kapadokya, Mikonos, Bodrum, Capri ve Çeşme yer alıyor dedi.

Favori Tatil Mekanı ve Bavul Hazırlığı

Şahin'e sorulan unutamadığınız bir an oldu mu? sorusuna cevaben; "İlk defa çıktığım Endonezya tatilim çok güzeldi. Telefonum bir anda hattı almamaya başladı. Bu sayede o tatilimde muhteşem anılar biriktirdim dedi.

Türkiyede ve dünyada en sevdiği tatim yerleri; Bodrum. Ailem burada 8 yıl yaşamış. Dünyada ise Miami diyebilirim. Bavul favorim ise sağlam bir güneş kremi ve vücut yağıdır. Terlikler, hasır çantam ve renkli bikiniler olmazsa olmazimdir açıklamasında bulundu

Etiketler: şevval şahin, bikini