Serenay Sarıkaya'nın Annesi Ümran Seyhan Kimdir, Kocası Kim, Kaç Yaşında?: Ümran Seyhan ile Kenan Tosun İlişki Olayı Ne?

Ümran Seyhan, Serenay Sarıkaya'nın annesi ve bir yaşam koçudur. Kenan Tosun ise Cansu Tosun'un babası ve bir iş adamıdır. Ümran Seyhan ve Kenan Tosun, son günlerde yasak aşk iddialarıyla gündemdedir. Peki, Ümran Seyhan kimdir? Kenan Tosun ilişki olayı ne? Ümran Seyhan Kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Serenay Sarıkaya'nın Annesi Ümran Seyhan Kimdir, Kocası Kim, Kaç Yaşında?: Ümran Seyhan ile Kenan Tosun İlişki Olayı Ne?

Ümran Seyhan, Serenay Sarıkaya'nın annesi ve bir yaşam koçudur. Kenan Tosun ise Cansu Tosun'un babası ve bir iş adamıdır. Ümran Seyhan ve Kenan Tosun, son günlerde yasak aşk iddialarıyla gündemdedir. Peki, Ümran Seyhan kimdir? Kenan Tosun ilişki olayı ne? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Ümran Seyhan Kimdir?

Ümran Seyhan, Serenay Sarıkaya'nın annesi ve bir yaşam koçudur. Ümran Seyhan, 1969 yılında Antalya'da doğmuştur. Aslen Konyalı olan Ümran Seyhan, 1990 yılında Mustafa Sarıkaya ile evlenmiştir. Çiftin 1991 yılında Serenay adında bir kızları olmuştur. Ümran Seyhan, 2004 yılında Mustafa Sarıkaya'dan boşanmıştır. Ümran Seyhan, kızı Serenay Sarıkaya'nın oyunculuk kariyerine destek olmuştur. Ümran Seyhan, aynı zamanda bir yaşam koçudur. Kendi internet sitesinde hakkında şöyle yazmaktadır:

"Yaşam Koçu olarak; bireylerin hayatlarında istedikleri değişimi gerçekleştirmelerine yardımcı oluyorum. Bu süreçte bireylerin kendilerini tanımalarına, farkındalıklarını arttırmalarına, hedeflerini belirlemelerine ve bu hedeflere ulaşmak için eyleme geçmelerine destek oluyorum."

Kenan Tosun Kimdir?

Kenan Tosun, Cansu Tosun'un babası ve bir iş adamıdır. Kenan Tosun, Almanya'nın Nürnberg şehrinde yaşamaktadır. Serpil Tosun ile evli olan Kenan Tosun'un iki çocuğu vardır: Cansu ve Caner. Cansu Tosun, ünlü bir dizi ve sinema oyuncusudur. Caner Tosun ise Almanya'da bir restoran işletmektedir. Kenan Tosun'un ne iş yaptığı tam olarak bilinmemektedir.

Ümran Seyhan ve Kenan Tosun İlişki Olayı Ne?

Ümran Seyhan ve Kenan Tosun, son günlerde yasak aşk iddialarıyla gündemdedir. İddialara göre; Ümran Seyhan ve Kenan Tosun, Ege'de komşu olan iki ailedir ve ailece görüştükleri sırada kanlar kaynamıştır.

Ümran Seyhan ve Kenan Tosun, Nişantaşı'nda samimi şekilde görüntülenmiştir. Bu iddialar karşısında Kenan Tosun'un eşi Serpil Tosun'un ne yapacağı merak edilmektedir.

Serpil Tosun, yasak aşk iddiasını doğrulayarak "Herkesi Allah'a havale ediyorum" demiştir. Serenay Sarıkaya ise bu konuda sessizliğini korumuştur.

Ümran Seyhan Kaç Yaşında?

Ümran Seyhan, 1969 yılında doğmuştur. Dolayısıyla Ümran Seyhan'ın yaşı 54'tür.

Ümran Seyhan Nereli?

Ümran Seyhan, Antalya'da doğmuştur. Aslen Konyalı olan Ümran Seyhan, Türk vatandaşıdır.

Ümran Seyhan Eşi Kimdir?

Ümran Seyhan'ın eski eşi, Serenay Sarıkaya'nın babası Mustafa Sarıkaya'dır. Çift, 1990 yılında evlenmiş ve 2004 yılında boşanmıştır.

Ümran Seyhan Çocuğu Var mı?

Ümran Seyhan'ın, Mustafa Sarıkaya'dan bir kızı vardır. Kızlarının adı Serenay'dır ve 1991 yılında doğmuştur.

Ümran Seyhan Ne İş Yapıyor?

Ümran Seyhan, bir yaşam koçudur. Bireylerin hayatlarında istedikleri değişimi gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktadır.

Kenan Tosun Kaç Yaşında?

Kenan Tosun'un doğum tarihi bilinmemektedir. Ancak Cansu Tosun'un 1988 yılında doğduğu düşünülürse, Kenan Tosun'un en az 50 yaşında olduğu tahmin edilebilir.

Kenan Tosun Nereli?

Kenan Tosun, Almanya'nın Nürnberg şehrinde yaşamaktadır. Aslen Sivaslı olan Kenan Tosun, Türk vatandaşıdır.

Kenan Tosun Eşi Kimdir?

Kenan Tosun'un eşi, Serpil Tosun'dur. Çift, uzun yıllardır evlidir.

Kenan Tosun Çocukları Var mı?

Kenan Tosun'un, Serpil Tosun'dan iki çocuğu vardır. Çocuklarının adları Cansu ve Caner'dir. Cansu, ünlü bir oyuncudur. Caner ise Almanya'da bir restoran işletmektedir.

Kenan Tosun Ne İş Yapıyor?

Kenan Tosun'un ne iş yaptığı tam olarak bilinmemektedir. Ancak bir iş adamı olduğu söylenmektedir.