Selahaddin Eyyubi Dizisi Melike Hatun'u Kimdir, Kaç Yaşında? Melike Hatun'u Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler?

Selahaddin Eyyubi dizisi, TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Peki Selahaddin Eyyubi Dizisi Melike Hatun'u Kimdir, Kaç Yaşında? Melike Hatun'u Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler?

Selahaddin Eyyubi Dizisi Melike Hatun'u Kimdir, Kaç Yaşında? Melike Hatun'u Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler?

Türk dizi ve sinema oyuncusu Ekin Türkmen, yakında yayınlanacak olan Selahaddin Eyyubi dizisinde Melike Hatun karakterini canlandıracak. Türkmen, dizide Selahaddin Eyyubi'nin eşi ve en büyük destekçisi olan Melike Hatun'u oynayacak. Türkmen, dizideki rolü hakkında şunları söyledi:

"Melike Hatun, tarihte çok önemli bir yere sahip olan bir kadın. Selahaddin Eyyubi'nin hem hayat arkadaşı hem de sırdaşı olan Melike Hatun, onun yanında savaşlara da katılmıştır. Melike Hatun, cesur, akıllı, fedakar ve vefalı bir karakter. Bu rolü canlandırmak benim için hem bir onur hem de bir sorumluluk. Dizide Melike Hatun'un hayatını ve Selahaddin Eyyubi ile olan aşkını izleyeceksiniz."

Selahaddin Eyyubi Dizisi Melike Hatun'u Kimdir, Kaç Yaşında? Melike Hatun'u Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler? - Resim : 1

Ekin Türkmen Kimdir?

Ekin Türkmen, 22 Ağustos 1984 tarihinde İzmir'de doğdu. Aslen Nevşehirli bir ailenin ilk çocuğu olan Türkmen, modellik yapmaya lise yıllarında başladı. Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra Osman Sınav ile tanıştırıldı ve oyunculuk teklifini kabul etti. İstanbul'a taşınan Türkmen, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okudu.

Türkmen'in oyunculuk kariyeri 2002 yılında Ekmek Teknesi dizisiyle başladı. Daha sonra Nefes Nefese, Acı Hayat, Menekşe ile Halil, Küçük Kadınlar, Adanalı, Bir Kadın Tanıdım, Aşk Emek İster, Hatasız Kul Olmaz, Yeter, Racon: Ailem İçin gibi dizilerde rol aldı. Türkmen'in sinema filmleri arasında ise Keloğlan Kara Prens'e Karşı, Son Ders: Aşk ve Üniversite, Anadolu Kartalları, New York Masalı, Benzersiz, Organize İşler Sazan Sarmalı gibi yapımlar bulunuyor.

Türkmen, ayrıca kız kardeşi Esin Türkmen ile birlikte İzmir'de bir kız öğrenci yurdu işletiyor. Türkmen'in applebox.com.tr adlı bir internet sitesi de var.

Selahaddin Eyyubi Dizisi Melike Hatun'u Kimdir, Kaç Yaşında? Melike Hatun'u Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler? - Resim : 2

 Ekin Türkmen kaç yaşında?

 Ekin Türkmen 39 yaşındadır.

 Ekin Türkmen hangi burç?

Ekin Türkmen aslan burcudur.

 Ekin Türkmen hangi dizilerde oynadı?

 Ekin Türkmen Ekmek Teknesi, Acı Hayat, Menekşe ile Halil, Küçük Kadınlar gibi dizilerde oynadı.

Ekin Türkmen hangi üniversiteden mezun oldu?

 Ekin Türkmen Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

 Ekin Türkmen Selahaddin Eyyubi dizisinde hangi rolü oynayacak?

 Ekin Türkmen Selahaddin Eyyubi dizisinde Melike Hatun rolünü oynayacak.