Safir dizisi nerede çekiliyor? Safir'in çekimleri hangi il hangi ilçede gerçekleşiyor?

ATV’nin yeni dizisi Safir, 4 Eylül Pazartesi günü ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül’ün yer aldığı dizinin çekimleri Kapadokya’da yapılıyor. Dizinin konusu ise saklı kalan bir aşk hikayesini anlatıyor.

Safir dizisi nerede çekiliyor? Safir'in çekimleri hangi il hangi ilçede gerçekleşiyor?

ATV’nin ilgiyle beklenen dizisi Safir, 4 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Yapımcılığını NTC Medya’nın, senaristliğini Burcu Över’in, yönetmenliğini ise Semih Bağcı’nın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Gizem Sevim, Erkan Bektaş gibi isimler yer alıyor.

SAFİR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Safir dizisinin çekimleri ise  Kapadokya’nın Ürgüp ilçesinde gerçekleştiriliyor. Kapadokya, doğa harikası peri bacaları, tarihi yeraltı şehirleri, balon turları ve otantik otelleriyle her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan bir bölge olarak biliniyor. Safir dizisi de bu büyülü atmosferde çekilerek izleyicilere görsel bir şölen sunuyor.

Safir dizisinin konusu ise şöyle: Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş’in Amerika’dan dönüşüyle bir araya gelirler. Babasını küçük yaşta trafik kazasında kaybeden Ateş, dedesi Ömer’in ezici otoritesine boyun eğmeyerek evden ayrılmış, uzun yıllar sonra annesi Gülfem’in isteği üzerine erkek kardeşleri Yaman ve Okan ile beraber dedesinden aile şirketlerini devralıp büyütmek üzere evine geri dönmüştür. Ateş, Yaman ve Okan için artık birlik olmak vaktidir. Yaman abisinin dönüşüyle sevgilisi Feraye’ye evlenme teklif etmeye karar verir. Feraye annesini küçük yaşta kaybetmiş; babası Muhsin, abisi Çetin, yengesi Nesrin, yeğeni Eren, üvey annesi Cemile ve onun kızı Aleyna ile birlikte yaşayan, üniversite son sınıf öğrencisi umut dolu genç ve güzel bir kızdır. Babası Muhsin uzun yıllardır Gülsoyların yanında çalışmaktadır. Yaman ile çocukluklarından beri herkesten saklı ilk aşklarını yaşıyorlardır. Yaman daha küçük bir çocukken annesi Gülfem’den aile yadigari Safir yüzüğü gizlice alarak Feraye’ye evlenme teklif emiştir. Feraye ve Yaman her şeyi göze alarak büyük aşklarını itiraf edip evlenmek için gün sayarken yaşanan bir trajedi bütün dengeleri bozar. Feraye’nin doğum günü gecesinde Yaman’ın kardeşi Okan’la başına gelen felaket, tehlikelerle dolu bir açmaza dönüşerek herkesin hayatını alt üst eder. Feraye ve Yaman aşk, ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavlarıyla dolu tehlikeli yollarda kaybolmak üzere kalırlar. Ateş ise sevdiği herkesi ve ailesini korumak için aldığı radikal kararlarla hem yeni düşmanlar kazanacak hem de kardeşlerini karşısına alacaktır1.

Safir dizisi nerede çekiliyor?

Safir dizisi Kapadokya'nın Ürgüp ilçesinde çekiliyor.

Kapadokya nerede?

Kapadokya olarak adlandırılan bölge, coğrafi oluşumlarının 250 km²lik bir alanda yoğunlaşmış, başta Nevşehir olmak üzere Kırşehir, Niğde, Aksaray ve Kayseri illerine yayılmış bir bölgedir.

Safir dizisi oyuncuları kimler?

Safir dizisi oyuncuları İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Gizem Sevim, Erkan Bektaş gibi isimlerdir.

Safir dizisi konusu nedir?

Safir dizisi saklı kalan bir aşk hikayesini anlatıyor.

Etiketler: Safir, atv, fragman, yeni bölüm