Safir 1.bölüm 3. fragmanı 4 Eylül Pazartesi günü neler olacak?

atv'nin merakla beklenen dizisi Safir 1.bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Safir'in 4 Eylül Pazartesi akşamı atv'de yayınlanacak 1.bölümünde neler yaşanacak?

Sitene Ekle

ATV’nin yeni sezon için hazırladığı Safir'in 1.bölüm 3.fragmanı yayınlandı. Başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin fragmanı, sosyal medya üzerinden çok sayıda yorum yapıldı. İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Nur Yazar, Can Bartu Arslan ve Gizem Sevim'in yer aldığı Safir 1.bölüm fragmanı, imkansızlıklar ile dolu bir aşk hikayesinin seyirciyle buluşacağının sinyalini verdi. İşte Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi'nin ilk fragmanı...

SAFİR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

Safir dizisi 1.bölümüyle 4 Eylül Pazartesi akşamı atv'de.

SAFİR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Çekimleri Kapadokya'da devam eden Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi'nin başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül paylaşıyor. Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonda ekrana gelecek olan Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' Gülsoy Ailesi'nin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu tehlikeli yollarda kaybolma hikayesini konu alıyor.

Etkileyici hikayesi Burcu Över ve Gül Abus Semerci'ye ait olan Safir dizisinin senaryosunu ise Burcu Över kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu, sezonun beklenen işleri arasında yerini alan Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' yeni sezonda ATV'de ekranlara gelecek.

Etiketler: Safir, fragman, atv, yeni bölüm