Resimler arasındaki 3 farkı 10 saniyede bulabilirsen IQ'un en az 130 Dahiler 3 saniyede buluyor Hazırsan kendini test

Sosyal medyada son dönemlerde oldukça popüler olan IQ testlerine bir yenisi daha eklendi. Bugünkü testte yapmanız gereken ise iki görsel arasındaki 3 farkı bulmanız gerekecek. Yunan matematikçi Arşimet'in en zor bulmacalarından birisi olan bu görsel zeka testindeki 3 farkı bulmak için 10 saniyeniz var. Eğer bulursanız IQ'nuz en az 130. Hazırsanız başlayın

Resimler arasındaki 3 farkı 10 saniyede bulabilirsen IQ'un en az 130 Dahiler 3 saniyede buluyor Hazırsan kendini test

Resimdeki 3 farkı kaç saniyede bulacaksınız? Son dönemlerde oldukça popüler olan görsel zeka testlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Bugünkü görsel zeka testinde iki görsel arasındaki farkı bulmanız gerekiyor. İki görsel arasında toplamda 3 fark bulunuyor.

IQ seviyesi yüksek, görsel zekası yüksek ve çevik olan kişiler bu testi belirtilen şartlar altında bitirebiliyor. Görselde yer alan 2 aynı resim arasındaki 3 farkı 10 saniye içerisinde bulmanız isteniyor. Farkları 10 saniye ve altında bulan kişiler ise dahi çıkıyor.

Arşimet'in testlerinden birisi olan zeka testini arkadaşlarınız ile ya da aileniz ile paylaşarak küçük bir rekabet ortamı oluşturabilirsiniz. Bu rekabet ortamını büyütmek isterseniz yorumlarda kaç saniye içerisinde testi tamamladığınızı yazmayı unutmayın.

 Resimler arasındaki 3 farkı 10 saniyede bulabilirsen IQ'un en az 130 Dahiler 3 saniyede buluyor Hazırsan kendini test - Resim : 1

10 SANİYEDE 3 FARKI BUL

Sıkıcı vaktinizi daha eğlenceli bir hale getirmek için zeka oyunları gündemde yer alıyor. Zeka oyunları sizin kendinizi tanımanızda yardımcı olacak ve özgüveninizi artırmakta yardımcı olur. Sık sık zeka testi çözmek zekanızı geliştirebilir ve düşünce yapınıza kadar değişiklik sağlayabilir.

Bugünkü zeka testinde 2 aynı fakat içerisinde farklılıkların yer aldığı görsel bulunuyor. Görsellerde yer alan 3 farklılığı bulmanız gerekiyor. Görselin içerisinde 2 adet kuş ağaçlar ve 1 tane solucan yer alıyor. Peki 3 fark nerede?

 

Resimler arasındaki 3 farkı 10 saniyede bulabilirsen IQ'un en az 130 Dahiler 3 saniyede buluyor Hazırsan kendini test - Resim : 2 

 

CEVAP ANAHTARI

3, 2, 1 ve 0 süreniz doldu... Sürenizin sona ermesiyle birlikte görselde yer alan 3 farkı bulmuş olmanız gerekiyor. Testi 10 saniye içerisinde tamamlayanları tebrik ederiz. Testi kaç saniye içerisinde tamamladığınızı yorumlar kısmında paylaşarak diğer okurlar arasında bir rekabet sağlayabilirsiniz. Görselde halen 3 farkı bulamayan kişiler için ise hemen aşağı tarafta cevap anahtarını paylaştık.

 

 Resimler arasındaki 3 farkı 10 saniyede bulabilirsen IQ'un en az 130 Dahiler 3 saniyede buluyor Hazırsan kendini test - Resim : 5

Etiketler: zeka testi, bulmaca, zeka