Resimdeki 2 kahvaltı arasındaki farklı 2 gündür bulan çıkmadı daha! Sadece dahi olanlar 10 saniyede bulabiliyor! Hazırsan telefonun kronometresini aç ve başla

Sosyal medyanın yeni akımı zeka testleri, bulmacalar ve görsel ilizyon vb. tarzdaki beyni çalıştıran testler. İşte kendini test etmek isteyenler için yeni bir test. İki kahvaltı arasında kaç fark var? 2 kahvaltı arasındaki farkları kaç saniyede buldunuz?

Resimdeki 2 kahvaltı arasındaki farklı 2 gündür bulan çıkmadı daha! Sadece dahi olanlar 10 saniyede bulabiliyor! Hazırsan telefonun kronometresini aç ve başla

Sosyal medyanın yeni akımı zeka testleri, bulmacalar ve görsel ilizyon vb. tarzdaki beyni çalıştıran testler. İşte kendini test etmek isteyenler için yeni bir test. Farkları bulun sosyal medyanın en popüler çevrimiçi oyunlarından biri olan iki resim arasındaki farklar bulmacamıza hazır mısınız?. Bir nokta farkı oyununun temel dayanağı, iki özdeş resim etrafında döner. İki kahvaltı arasında kaç fark var? 2 kahvaltı arasındaki farkları kaç saniyede buldunuz? Aynı görünseler de aralarında ince farklar vardır ve iki resim arasındaki farkları tespit et kaç saniyede bulduğu yoruma yaz herkes zekanı görsün.

Beyni ve gözleri meşgul ettiği için beyin sağlığını güçlendirmenin mükemmel bir yoludur, bu da beyin için iyi bir egzersiz sağlar ve ayrıca konsantrasyonu ve zihinsel uyanıklığı artırır. Bu oyun, bir zaman sınırı eklenerek daha rekabetçi hale getirildi. Yani hem eğlenceli hem de beyne faydalı bir oyun arıyorsanız doğru yerdesiniz. Hadi başlayalım.

 Resimdeki 2 kahvaltı arasındaki farklı 2 gündür bulan çıkmadı daha! Sadece dahi olanlar 10 saniyede bulabiliyor! Hazırsan telefonun kronometresini aç ve başla - Resim : 1

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda gösterilen resim, krep, güneşli tarafı yukarı bakacak şekilde yumurta, çilek, sade kahve ve portakal dilimlerinden oluşan bir kahvaltı düzenini göstermektedir.

İki resim ilk bakışta neredeyse aynı görünüyor. Ancak daha yakından incelendiğinde, her iki görüntünün de tamamen benzer olmadığını görebilirsiniz. 3 fark var ve bu zorluğu çözmek için bu farklılıkları 15 saniye içinde görmeniz gerekiyor. Farklılıklardan bazılarını fark etmek kolay olurken, diğerleri zor olacaktır.

 

GİZLİ FARKLARI BULDUN MU?

Resmi dikkatlice inceleyin ve karşılaştığınız farklılıkları not edin. Çalışmalar, bu tür faaliyetlerde bulunmanın beynin konsantrasyon ve hafızadan sorumlu alanlarını uyardığını göstermektedir.

Bu nedenle, bu aktiviteleri düzenli olarak uygulamak, konsantrasyonda artış ve daha iyi hafıza tutma ile sonuçlanacaktır. Şu ana kadar kaç fark gördünüz?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız zaman sınırı içinde tüm farklılıkları tespit edebildiniz? Tüm farklılıkları tespit edebilen okuyucuları tebrik ederiz. Hâlâ arama yapanlar, aramalarını şimdi durdurabilir ve aşağıda sunulan çözümlere göz atabilir.

Bu fark bulma mücadelesi, 10 saniyelik bir zaman sınırı içinde 3 farkı tespit etmenizi gerektiriyordu. Farklılıklar aşağıdaki gibidir:

 

Resimdeki 2 kahvaltı arasındaki farklı 2 gündür bulan çıkmadı daha! Sadece dahi olanlar 10 saniyede bulabiliyor! Hazırsan telefonun kronometresini aç ve başla - Resim : 4