Resimdeki çifti olmayan ayakkabıyı bir haftadır bulan çıkmadı Dahiler 7 saniyede bulabiliyor

Son dönemde oldukça popüler olan zeka testleri, bulmacalar ve görsel ilizyonlar oldukça okurlar tarafından ilgi görüyor. İşte size onlardan bir tanesi. Aşaüıdaki resimdeki çift olmayan ayakkabıyı kaç saniyede bulabilirsin? Kendini test etmeye hazır mısın?

Resimdeki çifti olmayan ayakkabıyı bir haftadır bulan çıkmadı Dahiler 7 saniyede bulabiliyor

Sosyal medyada oldukça popüler olan bulmacalar zeka testleri oldukça revaçta. Zeka oyunları, mantıksal olarak çözülmesi gereken bulmacalar veya bilmecelerdir. Bulmacalar genellikle, bir resim veya metindeki eksik kelimeyi, nesneyi veya sayıyı bulmak gibi bir tür çıkarım içerir. Günlük hayatımızda oldukça yaygındırlar ve bilişsel yeteneklerimizi geliştirmenin en etkili yöntemlerinden biri olarak kabul edilirler. Zeka oyunları çeşitli türleri vardır. Bazıları basitken, diğerleri karmaşıktır.

Zor oldukları sürece beyninizi heyecanlandırabilmeli ve bilişsel becerilerinizi artırabilmelidirler. Bu nedenle, yaratıcılığınızı harekete geçirmek için başka bir beyin bulmacasıyla geri döndük. Hazır mısın?

 Resimdeki çifti olmayan ayakkabıyı bir haftadır bulan çıkmadı Dahiler 7 saniyede bulabiliyor - Resim : 1

 

RESİMDEKİ ÇİFTİ OLMAYAN AYAKKABIYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda verilen resim bulmacasına bakın. Yerde yatan yedi çift ayakkabı görebilirsiniz. Bu yedi çiftten birinin çifti yoktur. Bu mantık bulmacasının amacı resimdeki hangi ayakkabının çifti olmadığını bulmaktır. Bu test olağanüstü gözlemsel, problem çözme ve mantıksal becerileri garanti eder. Bahsedilen becerilere sahip misiniz? Bu, hangi konuda iyi olduğunuzu öğrenmenin harika bir yoludur.

GİZLİ AYAKKABIYI BULDUN MU?

İlk bakışta resimde bir terslik olduğunu fark etmeyeceksiniz bile. Ancak daha derine iner ve yukarıda belirtilen becerileri uygularsanız, resimde neyin yanlış olduğunu anlayacak ve şovu çiftsiz bulacaksınız.

Bu beyin bulmacası için alacağınız zaman sınırı 7 saniyedir, bu yüzden zamanınız bittiğinde çözümü görmek için aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki çifti olmayan ayakkabıyı bulanları tebrik ederiz. Fakat hala bulamayanlar doğru cevabı öğrenmek için aşağıdaki resmi kontrol edebilir.

Bazı okurlarımız için bu bulmaca çok kolay gelmiş sizleri o zaman yeni testimize davet ediyoruz. Şimdiden uyarıyoruz bu teste kopya çekmek zor olacak :) 

Hazırsanız aşağıdaki bağlantıdan teste başlayın. KOLAY GELSİN YANINIZA İKİ KİŞİ  ALMAYI UNUTMAYIN :)

 

Resimdeki çifti olmayan ayakkabıyı bir haftadır bulan çıkmadı Dahiler 7 saniyede bulabiliyor - Resim : 5

 

Etiketler: zeka testi, bilmece, bulmaca