Ptt'den Son Dakika Faizsiz İhtiyaç Kredisi Başvurusu Başladı!

Emeklilere yönelik sevindirici bir haber geldi! PTT, faizsiz ihtiyaç kredisi başvuru ekranını açtı. Bu son dakika müjdesiyle emekliler, finansal ihtiyaçlarını daha kolay bir şekilde karşılayabilirler. Detaylar haberimizin devamında...

Ptt'den Son Dakika Faizsiz İhtiyaç Kredisi Başvurusu Başladı!

PTT, emeklilere yönelik kredi müjdesi verdi! Son dakika haberi olarak, faizsiz ihtiyaç kredisi başvuru ekranı açıldı. Emekliler, PTT aracılığıyla bu kredi fırsatından yararlanarak ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Başvuru detayları ve koşullarıyla ilgili bilgilendirme PTT'nin resmi web sitesini üzerinden gerçekleştiriliyor.

Gelirleri yetersiz olan ve yüksek faiz oranları nedeniyle bankalardan kredi alma şansı bulamayan bireyler için PTT'den umut ışığı doğdu. PTT, son açıklamasıyla faizsiz kredi imkanı sunacağını duyurdu. Bu önemli gelişme ile birlikte PTT'nin emekli ihtiyaç kredisi paketini ve merak edilen detayları yakından inceleyelim.

PTT'DEN FAİZSİZ EMEKLİ KREDİSİ NASIL ÇEKİLİR, BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

 PTT'nin sıfır faizli ihtiyaç kredisi paketinde merak edilen detaylar açıklandı. PTT resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan açıklamada Spot Kredi adı verilen paket için "Maaşını PTT'den alan ve Aktif Bank'tan daha önce kredi kullanmamış olan emeklilerimize özel, acil ihtiyaçlarınız için Spot Kredi'niz PTT şubelerinde sizleri bekliyor. Üstelik 500 TL ve 1.000 TL seçeneklerinden birine %0 faiz oranı ile dosya masrafsız ve sigortasız olarak 1 ay vadeli kredinizi kullanmak için başvuru yapabilirsiniz" denilerek sıfır faizli kredi desteği verileceği ifade edildi.

Ptt'den Son Dakika Faizsiz İhtiyaç Kredisi Başvurusu Başladı! - Resim : 2

PTT EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Daha yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada ise nakit ihtiyacı olan emeklilere yönelik 70 bin TL limitli kredi desteği sağlanacağı ifade edildi.

Ptt'den Son Dakika Faizsiz İhtiyaç Kredisi Başvurusu Başladı! - Resim : 3

PTT ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 3,19 ile yüzde 5,09 aralığı olarak ifade edilirken kampanya kapsamında sunulan kredide alt limit 1.250 TL, üst limit 70.000 TL şekilnde belirlendi. Krediden yararlanmak isteyen kişilerin en düşük taksit tutarı 66.99 TL ve en yüksek aylık taksit tutarı ise 7 bin 453 TL olarak hesaplandı.

 

Etiketler: faizsiz kredi, ptt