Paranızı Alın: Banka, Müşterilerine 550 TL Nakit İadeler Sunuyor!

Müşterilere yönelik özel bir jest olarak, bir banka 550 TL'lik ödeme yapmaya hazırlanıyor. Bu beklenmedik ödeme, müşterilere maddi bir rahatlama sağlarken, bankanın sadakatine olan güveni pekiştiriyor. İşte bankanın 550 TL ödeme kampanyasının ayrıntıları...

Paranızı Alın: Banka, Müşterilerine 550 TL Nakit İadeler Sunuyor!

Ekonomik dalgalanmaların etkilerinin hala hissedildiği bir dönemde, müşterilere yönelik özel bir kampanya yapan banka, dikkatleri üzerine çekiyor. Banka, sadakatine güvendiği müşterilerine 550 TL'lik ödeme yapmayı planlıyor. Bu beklenmedik ve hoş sürpriz, müşterilerin yüzünü güldürürken, finansal açıdan da bir rahatlama sağlıyor. Bankanın bu özel ödeme kampanyasının detayları merakla bekleniyor. İşte banka müşterilerine yönelik bu anlamlı jestin ayrıntıları...

Türkiye'nin özel bankası Yapı Kredi, yepyeni bir kampanyayı duyuruyor. Yapı Kredi'nin arkadaş tavsiyesiyle beraber sunacağı ödül, tam 550 TL'ye kadar çıkıyor!

Yapı Kredi, 1 Haziran - 03 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanyayla müşterilerine özel fırsatlar sunuyor. Kampanyaya katılmak oldukça kolay! Yakınlarınızı Yapı Kredi Mobil'e davet edin ve birbirinden değerli puanlar kazanın!

Davet Et, Ödülleri Kap!

Yapı Kredi kampanya duyurusunda, "Yapı Kredi Mobil'den Yapı Kredi müşterisi olan her yakınınız için 50 TL puan, Yapı Kredi'den işlem gerçekleştiren her yakınınız için ek 250 TL puan daha kazanın!" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kampanya Detayları

  • Kampanya tarihleri: 1 Haziran - 03 Ağustos 2023
  • Davet Edin: Profilim > Yakınınızı Davet Edin > Davet Et
  • Referans Kodu Kullanımı: Yapı Kredi Mobil'den müşteri olma süreci içerisinde "Referans Kodu" alanına girilmelidir.

Paranızı Alın: Banka, Müşterilerine 550 TL Nakit İadeler Sunuyor! - Resim : 3

Adım Adım Kazanın!

  1. Yapı Kredi Mobil'den size özel referans kodunu paylaşarak yakınlarınızı davet edin.
  2. Yakınınız, Yapı Kredi Müşterisi olduktan sonra size ve yakınınıza 50'şer TL puan tanımlanacaktır.
  3. Yakınınız, sonraki 30 gün içinde Yapı Kredi kredi kartından tek seferde en az 500 TL harcama yapmış ya da en az bir faturasına Otomatik Ödeme Talimatı vermiş ve talimat ile en az bir kere faturası ödenmiş ise, hem size hem de yakınınıza ekstra 250'şer TL puan daha kazanma şansını elde edecektir.

 

Arkadaşlık Günü'ne Özel Bonus

Unutmayın! 27-03 Ağustos tarihleri arasında arkadaşlarınızı davet ederek kazanacağınız puanlara ek olarak, sadece bu özel günlerde geçerli olacak ekstra 250 TL puan daha kazanma fırsatı sizleri bekliyor!