Ömer Yeni Sezona Bomba Gibi Başlıyor: Ömer 22.Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

Star TV’nin sevilen dizisi Ömer, yeni sezonun ilk bölümü olan 22.bölüm 2. fragmanını yayınladı. Fragmanda, Amerika’da yaşayan Gamze’nin hamile olduğu ve Ömer’in baba olacağı ortaya çıkıyor. Ömer ise Gamze’yi geri kazanmak için her yolu deniyor.

Sitene Ekle

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın başrollerini paylaştığı, Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Ömer, yeni sezonuyla 11 Eylül Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşacak. Dizinin resmi YouTube kanalında ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan 22.bölüm 2. fragmanı, izleyenleri heyecanlandırdı.

GAMZE HAMİLE Mİ?

Ömer 22.bölüm 2. fragmanında, Haluk’la Amerika’ya gitmek zorunda kalan Gamze’nin hamile olduğu ve Ömer’in baba olacağı anlaşılıyor. Gamze, bu gerçeği Ömer’e söylemeyerek ondan uzak durmaya çalışırken, Haluk ise onu kendine bağlamak için elinden geleni yapıyor.

ÖMER GAMZE’Yİ GERİ KAZANABİLECEK Mİ?

Ömer ise Gamze’yi unutamıyor ve onunla yeniden bir araya gelmek için çabalıyor. Reşat’ın da desteğiyle Amerika’ya giden Ömer, Gamze’yi ikna etmeye çalışırken, Haluk’un engelleriyle karşılaşıyor. Ömer ve Gamze arasındaki aşk, yeni sezonda daha büyük zorluklarla mücadele edecek.

ÖMER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ömer dizisinin yeni sezonu 11 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de Star TV’de başlayacak. Dizinin yeni bölümlerini Star TV’nin resmi web sitesinden veya YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

  • Ömer 22.bölüm ne zaman yayınlanacak? Cevap: 11 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de Star TV’de.
  • Ömer 22.bölüm 2. fragmanında neler oldu? Cevap: Amerika’da yaşayan Gamze’nin hamile olduğu ve Ömer’in baba olacağı ortaya çıktı. Ömer ise Gamze’yi geri kazanmak için her yolu denedi.
  • Ömer dizisinin başrolleri kimler? Cevap: Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır.