Ömer 23. bölüm fragmanı: Ömer ve Gamze’nin aşkı sınanıyor

Star TV’nin sevilen dizisi Ömer’in 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Ömer ve Gamze’nin aşkı, ailelerinin ve geçmişlerinin baskısı altında zorlu bir sınavdan geçiyor.

Sitene Ekle

Ömer, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 9 Ocak 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği, senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Yakın zamanda annesini kaybeden Ömer, bu kaybın sızısı yüreğinde, babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile hayatlarını sürdürmeye devam ederler. Üç kardeşin en küçüğüdür. Anne yarısı bildiği ablası Nisa, babasının ve abisi Tahir’in istemediği bir evlilik yaparak, aileden kopmuş, bu durum Ömer’in ruhunu derinden yaralamıştır. Yürekten bağlı olduğu ailesinde yaşanan bu kırgınlıklardan, çelişkilerden, kayıplardan incinen ruhunu onarmanın yolunu çizmeye başlayarak bulur Ömer… Çocukluğundan beri resim yapmaya olan aşkı, tutkusu, ailesinin engeline rağmen devam eder, çizmeyi sürdürür. Ama tek aşkı resim olmayacaktır, günün birinde karşısına çıkan, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu bir kadın olan Gamze ile birbirlerine aşık olacaklar ve bu aşkı sürdürmekte engelleri çok büyük olacaktır…

Gelişme: Ömer dizisi 22. bölümünde sezon finali yapmıştı. Sezon finalinde Ömer ve Gamze’nin arasına giren Reşat’ın planları sonucunda Gamze’nin eski eşi Hakan geri dönmüştü. Hakan, Gamze’yi tehdit ederek oğlu Tuna’yı almak istediğini söylemişti. Ömer ise Gamze’yi korumak için elinden geleni yapmıştı. Ancak Hakan’ın saldırısına uğrayan Ömer hastaneye kaldırılmıştı. Gamze ise hem Ömer’i hem de oğlunu kaybetmekten korkuyordu.

 

23. BÖLÜM FRAGMANI

Ömer dizisinin 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Ömer ve Gamze’nin kavga ettikleri görünüyor. Ömer zil zurna sarhoş halde babasının karşısına çıkıyor.

  • Ömer 23. bölüm fragmanı ne zaman yayınlandı? Ömer 23. bölüm fragmanı 11 Eylül Pazarrartesi günü yayınlandı.
  • Ömer dizisi yeni bölüm ne zaman başlayacak? Ömer dizisi yeni sezonu 18 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00’de Star TV’de başlıyor.
  • Ömer dizisi konusu nedir? Ömer dizisi, yakın zamanda annesini kaybeden ve resim yapmaya tutkun bir genç olan Ömer’in, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu bir kadın olan Gamze ile yaşadığı aşkı konu alıyor.
  • Ömer dizisi oyuncuları kimler? Ömer dizisinin başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında Merve Dizdar, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Zerrin Sümer, Melike Güner, Metehan Parıltı, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Onur Bilge, Emre Taşkıran ve Çağla Naz Kargı bulunuyor.