Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir'i unutturan Ala Tokel kimdir, ne iş yapıyor kaç yaşında?

Birkaç ay önce Demet Özdemir ile boşanan Oğuzhan Koç, sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile görüntülenmesinin ardından ünlü fenomen merak edilmeye başlandı. Peki Ala Tokel kimdir, kaç yaşındadır, Ala Tokel Oğuzhan Koç sevgili mi sorularının cevapları...

Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir'i unutturan Ala Tokel kimdir, ne iş yapıyor kaç yaşında?

Mayıs ayında tek celsede boşanan Oğuzhan Koç, Ala Tokel ile birlikte görüntülendiğinde aşk iddiaları da beraberinde geldi. İkiliden Tokel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Komşuyuz" diyerek aşk dedikodularını yalanladı fakat geçtiğimiz gün fena yakalandılar. Peki Ala Tokel kimdir? Ala Tokel kaç yaşında? Ala Tokel nereli? Ala Tokel'in mesleği ne?

Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir'i unutturan Ala Tokel kimdir, ne iş yapıyor kaç yaşında? - Resim : 1

OĞUZHAN KOÇ ALA TOKEL SEVGİLİ Mİ?


Sosyal medya fenomeni Ala Tokel, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda sadece komşu olduklarını belirterek aşk iddialarını yalanladı. Twitter'da bir kullanıcının "Magazin haberlerine göre Oğuzhan Koç ile Ala Tokel beraberlermiş. Ala Tokel ne diyecek?" şeklindeki paylaşımına cevap olarak Tokel, "Komşuyuz işte, komşu olmak serbest" diyerek espri yaptı.

 

Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir'i unutturan Ala Tokel kimdir, ne iş yapıyor kaç yaşında? - Resim : 3

ALA TOKEL KİMDİR?

Ala Tokel, 3 Aralık 1994 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir YouTuber ve makyaj sanatçısıdır. 26 yaşındaki güzel YouTuber, makyaj konusundaki uzmanlığı ve kendi makyaj stüdyosu olan Ala MakeUp Studio ile tanınmaktadır.

Ala Tokel, İranlı bir annenin ve İstanbul doğumlu bir babanın kızıdır. Ailesiyle birlikte Farsça kökenli isimlere sahiptir. Kız kardeşi Tara adını taşırken, anlamı "gökteki en yüksek yıldız" olarak bilinir. Kendisinin adı olan Ala ise "güzel" anlamına gelmektedir. Annesinin ismi Menije ise "senede bir kez açan siyah lale" anlamına gelmektedir.

Ala Tokel, ilk eğitimini Doğa Koleji'nde tamamladıktan sonra lise eğitimini Erenköy Kız Lisesi'nde tamamlamıştır. Daha sonra Kadir Has Üniversitesi'nde Yeni Medya lisans programından mezun olmuştur.

Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir'i unutturan Ala Tokel kimdir, ne iş yapıyor kaç yaşında? - Resim : 4

İnternet kariyerine 2010'lu yılların sonlarında YouTube platformunda videolar paylaşarak başlayan Ala Tokel, makyaj ve güzellik konularında uzmanlaşmıştır. YouTube kanalında makyaj videoları, güzellik ipuçları ve ürün incelemeleri gibi içerikler üretmektedir. Sosyal medya fenomeni olarak hızla popülerlik kazanan Ala, samimi ve eğlenceli kişiliğiyle takipçilerinin kalbini kazanmıştır.

Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir'i unutturan Ala Tokel kimdir, ne iş yapıyor kaç yaşında? - Resim : 5

Aynı zamanda makyaj stüdyosu olan Ala MakeUp Studio'nun sahibi olarak da bilinen Ala Tokel, profesyonel makyaj hizmetleri sunmaktadır. Stüdyosunda güzellik uygulamaları, özel etkinlik makyajları ve makyaj kursları gibi hizmetler sunmaktadır.

Ala Tokel, makyaj sanatındaki başarıları ve sosyal medya etkisiyle geniş bir hayran kitlesi elde etmiştir. Yaratıcı içerikleri ve makyaj konusundaki hakimiyetiyle dikkat çeken Ala, güzellik dünyasında önemli bir figür haline gelmiştir.