Netflix Wednesday 2. sezon yayın tarihi ne zaman? Wednesday 2. sezon fragmanı yayınlandı mı?

Dijital medya platformu Netflix'in 2022 yılındaki en çok izlenen dizilerinden birisi olan Wednesday'in 2. ve yeni sezonuna ilişkin aramalar devam ediyor. Yönetmenliğini dünyaca ünlü Amerikalı yönetmen Tim Burton'un üstlendiği dizinin yeni fragmanı yayınlanmıştı. Peki, şimdiden merakla beklenen Wednesday 2. sezon ne zaman çıkacak?

Netflix Wednesday 2. sezon yayın tarihi ne zaman? Wednesday 2. sezon fragmanı yayınlandı mı?

Uzun bir süredir merakla beklenen Wednesday dizisi, 22 Kasım 2022 itibariyle Netflix'te görücüye çıkmıştı. Başrolünde Jenna Ortega'nın yer aldığı, komedi ve korkuyu harmanlayan ve dünya genelinde büyük yanku uyandıran dizinin yeni sezonuna dair ilk bilgileri ve fragmanını bir araya getirdik. İşte, detaylar...

Wednesday dizisinin yeni sezonuna ilişkin Netflix, 6 Ocak 2023 tarihinde 2. fragmanına yayınlanmıştı.

Ancak sevilen dizinin 2. ve yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı. İddialara göre dizi, ilk sezonunda olduğu gibi yine Kasım ayında hayranlarıyla buluşacak.

Wednesday'in ortaya çıkan psişik yeteneklerde ustalaşma, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engelleme ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözme girişimleri dizinin odak noktalarını oluşturacak.

Komediyle korkuyu birbirine karıştıracak olan Wednesday, Nevermore Akademisi'nde geçecek. Wednesday, yeteneklerini bu akademide geliştirmeye çalışacaktır. Ama onunla birlikte aynı okulu paylaşan ergen kızların olması ortalığı karıştıracaktır.

Etiketler: netflix, wednesday