Netflix, Disney+, Exxen ve Amazon Prime Üyelik Açacaklar Dikkat: 40 TL İndirim Başladı!

Yapı Kredi dijital platformlara özel kampanyasını duyurdu. İlk defa üyelik ödemesi yapacak olanlar ek 40 TL puan kazanıyor. Kampanya sürecine dair detaylar ve başvuru koşulları haberimizde…

Netflix, Disney+, Exxen ve Amazon Prime Üyelik Açacaklar Dikkat: 40 TL İndirim Başladı!

16 Haziran tarihinde gösterime gelen Disney Plus, Acun Ilıcalı'nın Exxen platformu, popüler dizi ve film platformu Netflix ve daha fazlası Yapı Kredi tarafından indirimle satın alınabilecek. Yapı Kredi'nin yalnızca banka müşterilerine özel sunacağı bu fırsat Worldcard ile yapılacak harcamalarda geçerli olacak. 

Kampanyadan Ne Kazanırım?

Yapı Kredi Bankası dijital platform ödemelerinde 40 TL Worldpuan kazandırıyor. Sunulan faydadan yararlanmak isteyenlerin listede geçen platform ödemelerini Yapı Kredi ile yapmaları ve en az 25 TL'lik fatura ödemeleri gerekiyor. 25 TL değerinde fatura ödeyen bir Yapı Kredi banka müşterisi 25 TL ek puan kazanıyor. 50 TL tutarında fatura ödemesi gerçekleştiren Yapı Kredi müşterisinin hesabına ek 40 TL yatırılıyor.

Kampanyanın Son Günü Ne Zaman?

Netflix, Disney+, Exxen ve Amazon Prime Üyelik Açacaklar Dikkat: 40 TL İndirim Başladı! - Resim : 1

Kampanyanın geçerli olacağı tarihlerde belli oldu. 4 Temmuz tarihinden sonra Yapı Kredi'ye gelerek kampanyaya katılanlar bu faydadan yararlanabilecek. Katılım için son gün ise 14 Ağustos olarak belirlendi. Kapsamında her müşteri sadece tek seferde katılım sağlayabilir. Her katılım sürecinde en fazla 40 TL kadar geri ödeme alınır. Kampanya kapsamında hesaba tanımlanan Worldpuanlar 19 Ağustos tarihi itibariyle kullanıma başlanabilir. Kullanılmayan Worldpuanlar 19 Eylül tarihinde hesaptan geri alınır.

Kampanya Dahilinde İndirimli Olan Dijital Platformlar Hangileridir?

Kampanyaya katılım şartları belli oldu. Kampanya kapsamında faydalanılabilecek platformlar arasında farklı dizi ve film yapımlarının gösterildiği online platformlar başta olmak üzere, müzik kanalları ve oyun platformları da yerini alıyor. Popüler dijital platformlar arasında yer alan; Netflix, Disney Plus, Amazon Prime, Spotify, YouTube, Steam, Exxen, Digiturk, Beın Connect, Playstation Network TV ve Aral Game yerini alıyor.

Kampanyaya Nasıl Başvurulur?

Ücretli üyelik sistemi ile faaliyetini sunan dijital platformlara ilk defa üye olacaklara özel 40 TL değerinde puan kazanımından faydalanmak isteyenlerin World Mobil uygulaması içerisinde yer alan kampanyaya katılması gerekiyor. Harcamaların Yapı Kredi'ye özel bireysel kredi kartı ile yapılması gereklidir. World Mobil uygulaması içerisinde yer alan "Hemen Katıl" butonu kullanılabilir.