Molde-Galatasaray Maçı Hangi Kanaldan İzlenebilir? Hangi Yabancı Kanal Maçı Şifresiz Veriyor?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, play-off aşamasındaki ilk maçında Norveç ekibi Molde ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele Avrupa'nın birçok ülkesinde canlı olarak yayınlanacak. Ancak Türkiye'de bu zorlu karşılaşmayı izlemek isteyenler için Exxen platformu devreye girecek. Molde - Galatasaray maçını canlı olarak izlemek için Exxen Spor'a üyelik gerekiyor. Detaylar haberimizin devamında...

Molde-Galatasaray Maçı Hangi Kanaldan İzlenebilir? Hangi Yabancı Kanal Maçı Şifresiz Veriyor?

UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerindeki yolculuğuna devam eden Galatasaray, bu akşam (23 Ağustos Çarşamba) Norveç temsilcisi Molde ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında rakibiyle deplasmanda mücadele edecek olan Galatasaray, rövanş maçına skor avantajıyla çıkmayı hedefliyor. Bu kritik Molde - Galatasaray müsabakası, Türk futbolseverlerin yanı sıra Avrupa genelindeki sporseverler tarafından da büyük bir ilgiyle izleniyor. Bu sebeple UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri kapsamındaki Molde - Galatasaray maçı, bazı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak yayınlanacak.

MOLDE GALATASARAY MAÇINI ŞIFRESIZ VEREN YABANCI KANALLAR VAR MI?

Molde - Galatasaray maçı Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki spor kanallarında canlı olarak ekranlara geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi turnuvaları ve elemeleri, pek çok spor kanalında futbolseverler ile buluşuyor. Molde - Galatasaray maçı Almanya, Hollanda ve Fransa olmak üzere  Norveç kanallarından da canlı yayınlanacak. Molde - Galatasaray play-off turu maçı ülkemizde ise Exxen platformundaki Exxen Spor üzerinden canlı yayınla ekranlara gelecek. Molde - Galatasaray maçını canlı yayınlayan kanallar şunlar;

Exxen Spor

EXXEN SPOR NASIL İZLENİR?

https://www.exxen.com/tr adresine gittikten sonra ana sayfada karşınıza çıkan 'adı soyadı' ve 'e-posta adresi' kısmını doldurup 'üye ol'a tıklayarak aboneliğinizi başlatabilir, Exxen Spor'u izleyebileceğiniz Exxen'e üye olabilirsiniz.

MOLDE - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki dev karşılaşma ülkemizde, Exxen platformundaki Exxen Spor kanalından yayınlanacak.

MOLDE - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Molde - Galatasaray play-off turu ilk maçı bugün (23 Ağustos Çarşamba) saat 22.00'de başlayacak. Aker Stadı'nda oynanacak müsabakayı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor yönetecek. Taylor’ın yardımcılıklarını Stuart Burt ile Lee Betts yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Robert Jones olacak.

EXXEN SPOR ÜCRETİ NE KADAR?

Exxen Spor Aylık fiyatı 157,08 TL.

MOLDE İLE İLK KEZ OYNAYACAK

Galatasaray, Avrupa kupalarında ilk kez Molde ile mücadele edecek. Molde ise daha önce 2015 yılında UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, 2021 yılında da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Trabzonspor ile karşılaştı. Norveç ekibi, 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 beraberlik aldı.

MOLDE'DE TANIDIK İSİM

Molde'de, Galatasaray'da 2016-2021 yıllarında arasında oynayan Martin Linnes forma giyiyor. 31 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılılar ile 146 resmi maçta görev alırken, rakip fileleri de 5 kez havalandırdı. Norveçli futbolcu, Galatasaray ile 2 kez Süper Lig şampiyonluğu da yaşadı.

AVRUPA KUPALARINDA 307. MAÇ

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 306 kez oynadı. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar, 109 kez sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 82 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom, rakip fileleri 408 kez havalandırırken, kalesinde ise 450 gol gördü.
Teknik Direktör Okan Buruk da sarı-kırmızılıların başında Avrupa kupalarında beşinci sınavına çıkacak.

BU SEZON 6 RESMİ MAÇ OYNADI

Galatasaray, bu sezon şimdiye kadar UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 4, Süper Lig’de 2 olmak üzere 6 resmi maç oynadı. Sarı-kırmızılılar bu müsabakalarda 4 galibiyet, 2 berberlik aldı.

MOLDE, NORVEÇ LİGİ’NDE 4. SIRADA YER ALIYOR
Molde, Norveç Ligi'nde geride kalan 19 haftada 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyetle topladığı 34 puanla 4. sırada bulunuyor. Molde, son olarak evinde Valerenga ile golsüz berabere kaldı.
Galatasaray’da, Olimpija Ljubljana ile oynanan rövanş maçında kırmızı kart gören Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira, Molde karşısında forma giyemeyecek.

Etiketler: şampiyonlar ligi