Maximum kart sahiplerine büyük fırsat! Evlilik kampanyası başladı

Evlilik hazırlığında olanlara müjde! Maximum kredi kartı ile 30 Eylül 2022 tarihine kadar yapacağınız mobilya, beyaz eşya, giyim, araç kiralama ve balayı alışverişlerinizde cazip indirimler var…

Maximum kart sahiplerine büyük fırsat! Evlilik kampanyası başladı

Türkiye’de geniş bir kullanıcı kitlesi bulunan Maximum kart’tan sevindirici haber geldi. Özellikle yaz dön eminde evlilik hazırlıkları yapan ve harcamalarını bütçesine uygun hale getirmek isteyenler Maximum kart avantajlarından yararlanabiliyor. Maximum resmi web sitesinde yer alan duyuruya göre kredi kartı ile 30 Eylül 2022 tarihine kadar evlilikle ilgili alışveriş yapanlara cazip indirim fırsatları sunulacak. Maximum karta özel indirimler beyaz eşya, mobilya, smokin, araç kiralama, balayı ve kurum alışverişlerinde seçili firmalardan yapılan alışverişlerde geçerli olacak.

Maximum ile Evlilik Çok Daha Kolay

Maximum kart sahiplerine büyük fırsat! Evlilik kampanyası başladı - Resim : 1

Evlilik hazırlığında harcamalarını uygun maliyetlerle yapmak isteyenler Maximum kredi kartının sunduğu cazip avantajları değerlendiriyor. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Maximum kredi kartının indirim duyurusu büyük ilgi gördü. 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek bu kampanyada birbirinden avantajlı fırsatlar sunuluyor. Bununla birlikte 15 Temmuz 2022 tarihine kadar seçili sektör ve firmalardan yapılan toplam 15 bin TL ve üzeri alışverişe Maximum kredi kartından 1500 TL Maxi puan hediye verilecek.

Maximum Kampanyası Nerelerde Geçerli?

Özellikle evlilik için harcamalarını cebine göre yapmak isteyenler Maximum kredi kartı kampanyasının avantajlarından anında yararlanabiliyor. Maximum’dan evlenenlere 1500 TL Maxi puan hediyesi ile ilgili bilinmesi gereken detaylar resmi web sitesi üzerinden duyuruldu. Bu kapsamda Vivense’den Maximum kredi kartı ile alışveriş yapanlara özel 5 taksit ve yüzde 8 indirim yapılıyor. Ayrıca Altınyıldız Classics’te smokin alışverişinde anında 300 TL indirim fırsatı devam ediyor.

Maximum kredi kartı ile evlilik alışverişi yapanlar, Europcar’da yüzde 35 indirimle gelin arabası kiralayabiliyor. Atasay’da altın ürünlerinde yüzde 10, pırlanta ürünlerinde ise yüzde 20 oranında indirimler sunuluyor. Maximum kredi kartı ile Vestel Ankastre setlerde geçerli yüzde 15 indirim kampanyası 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam ediyor. Pazarama’da beyaz eşya çeyiz setlerinde 10 bin TL ve üzeri alışverişlerde sepette geçerli yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.