Magarsus 1.sezon 4.bölüm 24 Ağustos 4.bölüm sansürsüz Blu TV'den full izle

Blu TV'nin merakla beklenen Magarsus dizisi 1. sezon 4. bölümü yayınlandı. Peki Magarsus dizisi dördüncü bölüm sansürsüz nasıl izlenir? Magarsus 4. bölüm sansürsüz izleme linki haberimizde.

Sitene Ekle

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’ın başrolünde yer aldığı, kadrosuyla şimdiden 2023’ün en iddialı yerli yapımlarının arasına giren Magarsus’un 4. bölümü BluTV’de 24 Ağustos’ta izleyicilerle buluştu. Magarsus 4.bölümde sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında olmayı başardı. Dizinin popüleritesini gören kullanıcılar Magarus'u merak ediyor ve Magarsus'u izlemek istiyor. Peki Magarsus dizisi nasıl izlenir? Magarsus dizisi ikinci bölüm sansürsüz nasıl izlenir? Magarsus 3.bölüm sansürsüz izleme linki haberimizde.

MAGARSUS'UN KONUSU NE?

Magarsus, Çukurova'nın bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe'de narenciye ticareti yapan Kurak Ailesi’nin hem kendi içlerinde cereyan eden hem de bölgede hakimiyet kurmaya çalışan dış güçlerle olan mücadelesini konu ediyor.

Dört tarafı narenciye bahçeleriyle sarılı, sırtını Magarsus Antik Kenti’ne yaslamış bir sahil ilçesi Sarıbahçe... Despot bir narenciye tüccarı Halil Kurak… Ve bu narenciye krallığını ileride yönetmeye talip üç muhtemel varis... Tansu, Turgut ve Beton…

MAGARSUS DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Çekimleri Adana’nın Karataş, Sarıçam ve Yumurtalık ilçelerinde geçen dizinin set süresi ise yaklaşık 2 ay sürdü.

MAGARSUS DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Oyuncular Ercan Kesal,Berkay Ateş,Çağlar Ertuğrul,Merve Dizdar,Burcu Gölgedar,Cem Bender,Sümeyye Aydoğan,Uğur Uzunel,Menderes Samancılar

 Magarsus 1.sezon 4.bölüm 24 Ağustos 4.bölüm sansürsüz Blu TV'den full izle - Resim : 1

MAGARSUS YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Blu TV'nin merakla beklenen Magarsus dizisinin 4. bölümü 24 Ağustos Perşembe yayınlandı.

MAGARSUS DİZİSİ SON BÖLÜMÜ FULL İZLE

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’ın başrolünde yer aldığı Magarsus'u izlemek için Blu TV'ye aylık 44,99 TL'ye üye olarak izleyebilirsiniz veya Hepsiburada Premium üyesi olarak 14,99 aylık üye olarak izleyebilirsiniz.

 

MAGARSUS'U FULL SANSÜRSÜZ OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN