Madecassol kremin amacı nedir? Madecassol krem nasıl kullanılır? Madecassol kreminin fiyatı nedir?

Madecassol, son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz ve yalnızca eczanelerden temin edilebilen bir kremdir. Madecassol krem hakkında merak edilenleri bu yazıda sizlerle paylaşıyoruz. Madecassol krem hangi amaçlarla kullanılır? Madecassol krem ne kadar tutar? Madecassol krem gerçekten etkili midir? Madecassol kremin cilt üzerindeki olumlu etkileri nelerdir? Bu konular hakkında daha fazla bilgi edinmek için yazımızı okumaya devam edin.

Madecassol kremin amacı nedir? Madecassol krem nasıl kullanılır? Madecassol kreminin fiyatı nedir?

Madecassol, içinde bulunan Centella asiatica bitkisi özü sayesinde cildi onarma, yenileme ve yaraları iyileştirme özelliklerine sahip bir tıbbi kremdir. Yara, yanık, cilt lekeleri, sivilce izleri ve çatlaklar gibi durumların tedavisinde kullanılır. Hamile ve emziren kadınlar için de yan etkisi olmadığından dolayı uzmanlar tarafından önerilir. Son zamanlarda sıkça adını duyduğumuz bu krem, cilt bakım rutinimizin bir parçası haline geliyor. Bilinçsiz kullanımı önlemek adına, bu yazımızda Madecassol kremin nasıl kullanılması gerektiği ve hangi amaçlarla kullanıldığı hakkında bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

 

Madecassol krem, cildi yenileme özelliği ile sivilce izlerini ve cilt lekelerini giderirken, yaralar üzerindeki etkisi ve tahriş giderici özelliği ile lazer epilasyon ve cilt bakımı sonrası oluşan tahrişlerin tedavisinde oldukça etkilidir. Ancak bu kremi açık yaralarınıza uygulamaktan kaçınmalısınız. Aksi halde, yaraların sulanmasına ve iltihaplanmasına neden olabilir.

MADECASSOL KREM;

• Yüzeyel 1. ve 2. derece yanıklar için,

• Yerel deri ülserleri ve dekübitus ülserleri tedavisi için,

• Radyoterapi sonrası ortaya çıkan radyo-epidermitis tedavisi için,

• Yara ve yanıkların iyileşme sürecini hızlandırmak için,

• Tahriş olmuş cildi onarmak için,

• Ağda sonrası cilt bakımı için,

• Kuru cildi nemlendirmek amacıyla kullanılması tavsiye edilen bir kremdir.

Etiketler: madecassol krem