Kulüp Dizisi Tasula Kimdir? Kulüp Dizisi Tasula'yı Gerçekte Kim Oynuyor?

Netflix’in Türk yapımı dram dizisi Kulüp, 1950’li yıllarda İstanbul’da yaşayan bir Yahudi ailenin hikâyesini anlatır. Dizinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Metin Akdülger gibi isimler yer almaktadır. Dizide Raşel ise merak uyandırdı. Kulüp dizisinin ikinci sezonunda yer alan Tasula'yı Merve Şeyma Zengin de merak uyandırıyor. Peki, Kulüp Dizisi Tasula Kimdir? Kulüp Dizisi Tasula'yı Gerçekte Kim Oynuyor?

Kulüp Dizisi Tasula Kimdir? Kulüp Dizisi Tasula'yı Gerçekte Kim Oynuyor?

Netflix’in Türk yapımı projelerinden olan Kulüp, 1950’lerin kozmopolit İstanbul’unda bir anne ve kızının hikayesini anlatmaktadır. Yahudi olan ve hamile kaldığı sevgilisini öldürerek hapse giren Matilda’nın afla birlikte hapisten çıkmasını ve yetimhaneye bırakılan kızı Raşel ile yıllar sonra yeniden bir araya gelmesini konu alan dizi, izleyicilerden büyük ilgi görmektedir. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger, Asude Kalebek, Suzan Kardeş, İştar Gökseven, Sezer Arıçay ve Doğanay Ünal gibi isimler yer almaktadır. Dizide Raşel’in yetimhaneden arkadaşı olan, Fıstık İsmet’e aşık olan dansçı Tasula karakterine ise Merve Şeyma Zengin hayat vermektedir. Peki kimdir Merve Şeyma Zengin? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? İşte Merve Şeyma Zengin’in hayatına dair merak edilenler…

Kulüp Dizisi Tasula Kimdir? Kulüp Dizisi Tasula'yı Gerçekte Kim Oynuyor? - Resim : 1
Merve Şeyma Zengin kimdir?

Merve Şeyma Zengin, 1995 yılında dünyaya gelmiştir1. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur1. Bir Peri Masalı Radyum Kızları adlı tiyatro oyununda rol almıştır1. 2019 yılında Bağlılık Aslı adlı sinema filminde Aslı karakterini canlandırmıştır2. 2020 yılında When I’m Done Dying adlı sinema filminde Nihal karakterini oynamıştır[3][3]. Aynı yıl Gülperi adlı televizyon dizisinde Cihan’ın sevgilisi Seda karakterine hayat vermiştir4.

Merve Şeyma Zengin Kulüp dizisinde Tasula rolünde

Merve Şeyma Zengin, günümüzde Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisinde Tasula olarak rol almaktadır1. Gerçek hayattan esinlenilerek hazırlanan dizinin başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger ve Fırat Tanış paylaşmaktadır1. Dizide Raşel’in yetimhaneden arkadaşı olan Tasula, dans etmeye tutkun, neşeli ve cesur bir kızdır. Fıstık İsmet’e aşık olan Tasula, onun için her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak İsmet’in ona karşı duyguları farklıdır. Tasula, Raşel’in annesi Matilda ile de yakın bir ilişki kurar.

Kulüp Dizisi Tasula Kimdir? Kulüp Dizisi Tasula'yı Gerçekte Kim Oynuyor? - Resim : 2
Merve Şeyma Zengin kaç yaşında?

Merve Şeyma Zengin, 1995 yılında doğduğu için 2023 yılı itibariyle 28 yaşındadır.

Merve Şeyma Zengin nereli?

Merve Şeyma Zengin’in doğum yeri ve memleketi hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak oyuncunun eğitimini İstanbul’da tamamladığı bilinmektedir.

Merve Şeyma Zengin hangi burç?

Merve Şeyma Zengin’in doğum tarihi bilinmediği için hangi burç olduğu da bilinmemektedir.

Kulüp Dizisi Tasula Kimdir? Kulüp Dizisi Tasula'yı Gerçekte Kim Oynuyor? - Resim : 3

Merve Şeyma Zengin boyu ve kilosu kaç?

Merve Şeyma Zengin’in boyu 1.65 m, kilosu ise 50 kg olarak verilmektedir5.

Merve Şeyma Zengin sevgilisi var mı?

Merve Şeyma Zengin’in özel hayatı hakkında çok fazla bilgi paylaşmadığı için sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Oyuncunun sosyal medya hesaplarında da bu konuda bir ipucu bulunmamaktadır.