Kulüp Dizisi Raşel Kimdir? Kulüp Dizisi Raşel'i Gerçekte Kim Oynuyor?

Netflix’in Türk yapımı dram dizisi Kulüp, 1950’li yıllarda İstanbul’da yaşayan bir Yahudi ailenin hikâyesini anlatır. Dizinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Metin Akdülger gibi isimler yer almaktadır. Dizide Raşel ise merak uyandırdı. Kulüp dizisinin ikinci sezonunda yer alan Raşel'i Asude Selma Kalebek de merak uyandırıyor. Peki, Kulüp Dizisi Raşel Kimdir? Kulüp Dizisi Raşel'i Gerçekte Kim Oynuyor?

Kulüp Dizisi Raşel Kimdir? Kulüp Dizisi Raşel'i Gerçekte Kim Oynuyor?

Netflix’in yeni Türk dizisi Kulüp, 1950’lerin İstanbul’unda geçen bir dram hikayesini anlatıyor. Dizide Yahudi olan ve hamile kaldığı sevgilisini öldürerek hapse giren Matilda’nın (Gökçe Bahadır) kızı Raşel ile yıllar sonra yeniden bir araya gelmesi konu ediliyor. Peki Kulüp dizisindeki Raşel karakterine hayat veren Asude Selma Kalebek kimdir? İşte genç oyuncunun biyografisi.

Kulüp Dizisi Raşel Kimdir? Kulüp Dizisi Raşel'i Gerçekte Kim Oynuyor? - Resim : 1

Asude Selma Kalebek kimdir?

Asude Selma Kalebek, 18 Haziran 1999’da İstanbul’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisi olan Kalebek, okulun yanı sıra oyunculuk alanında da kendisini geliştirmeye devam ediyor. Kalebek, İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosu’nda eğitim alıyor.

Kulüp Dizisi Raşel Kimdir? Kulüp Dizisi Raşel'i Gerçekte Kim Oynuyor? - Resim : 2

Asude Selma Kalebek hangi dizilerde oynadı?

Asude Selma Kalebek, oyunculuk kariyerine 2021 yılında Netflix’in Türk yapımı dizilerinden biri olan Kulüp ile başladı. Dizide Matilda’nın yetimhanede büyüyen kızı Raşel’i canlandıran Kalebek, hem oyunculuğu hem de duru güzelliği ile dikkat çekti. Kalebek, Kulüp dizisinin yanı sıra İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosu’nda da sahne çalışmalarına devam ediyor.

Asude Selma Kalebek sosyal medyada kaç takipçisi var?

Asude Selma Kalebek, Instagram’da @asudekalebek kullanıcı adı ile paylaşım yapıyor. Genç oyuncunun Instagram hesabında 15 binin üzerinde takipçisi bulunuyor. Kalebek, Instagram’da hem diziden hem de günlük hayatından kareler paylaşıyor.

Kulüp Dizisi Raşel Kimdir? Kulüp Dizisi Raşel'i Gerçekte Kim Oynuyor? - Resim : 3

Asude Selma Kalebek Kulüp dizisindeki Raşel karakterini nasıl canlandırıyor?

Kulüp dizisindeki Raşel karakteri, Yahudi olan ve hamile kaldığı sevgilisinin ölümüne neden olan Matilda’nın kızıdır. Matilda hapse girince Raşel’i yetimhaneye bırakır. Yıllar sonra afla hapisten çıkan Matilda, kızını bulmak için uğraşır. Ancak bu hiç kolay olmaz. Raşel, Pera’nın belalısı olan Fıstık İsmet (Barış Arduç) ile yakınlaşırken, diğer yandan da annesiyle bağ kurmaya çalışır. Asude Selma Kalebek, Raşel karakterini başarıyla canlandırarak izleyicilerin beğenisini kazandı.