Kızılcık Şerbeti'nde kim ölecek sızdı! Ömer gidiyor, yeni dizisi de hazır

Show TV'nin sezon boyunca büyük ses getiren, her bölümü ile olay olan dizisi Kızılcık Şerbeti2. sezon ne zaman başlayacak sorusu seyircinin gündeminde. Bir bir gündüz kuşağı programlarının başlamasının ardından gözler dizilere çevrildi. Senaryosu ile büyük şok yaşatacak Kızılcık Şerbeti 2. sezon yeni bölümlerin eylül ayının ilk haftası başlaması bekleniyor. Kızılcık Şerbeti 2.sezonda Ömer ölecek, Nursema ise zengin iş adamı ile kocası Umut'u aldatacak! İşte Kızılcık Şerbeti 2. sezondan sızanlar.

Kızılcık Şerbeti'nde kim ölecek sızdı! Ömer gidiyor, yeni dizisi de hazır

Kızılcık Şerbeti dizisinin 2. sezonu seyirci tarafından iple çekiliyor. Herkes nefes kesen 1. sezon finalindeki kaza sahnesinde kim ölecek sorusuna yanıt arıyor. Peki Kızılcık Şerbeti 2. sezonda Kıvılcım mı yoksa Ömer mi ölecek? İşte 2. sezon yeni bölümlerden sızan bomba detay! Kızılcık Şerbeti 2. sezonda Ömer, kaza sonucu ölecek. Barış Kılıç'ın başka bir diziyle anlaştığı da gelen haberler arasında.

2. sezonda kimin öleceği de ifşa oldu. Medya kulislerinden sızan bilgiye göre Ömer karakteri diziye ölerek veda edecek. Başarılı oyuncu Barış Kılıç'ın başka bir projeye evet dediği de yine söylentiler arasında. 

Kızılcık Şerbeti 2. sezon senaryosundan sızan bilgilere göre 2. sezonda diziye muhafazakar, Abdullah Bey'in de tanıdığı karizmatik bir karakter olan Ertuğrul girecek. İş adamı olan Ertuğrul Bey'e ise sevilen oyuncu Kayra Şenocak hayat verecek. Umut ile evlendikten sonra hayatın gerçek yüzü ile de karşılaşan Nursema'yı geçim sıkıntısı saracak. İstediği gibi yaşayamayan, maddi sorunlar yaşayan Nursema, Erturğrul'un ilgisine kayıtsız kalamayacak. 

Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimler?

Cuma akşamları Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.

Nursema hangi marka giyiniyor?

Tesettürlü bir karakter olan Nursema'nın kıyafetleri yine tesettürlü hanımlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki Nursema nereden giyiniyor? Her bölümde çok farklı ve gösterişli kıyafetler tercih eden Nursema'nın kıyafetleri çoğunlukla yaqaofficial, haktan bucke, Sakka ve thenuua marka.

Barış Kılıç kimdir?

21 Şubat 1978 tarihinde Malatya, Erguvan’da doğan Barış Kılıç, 1983 yılında İstanbul‘a taşındı. Okmeydanı Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra yabancı dilini geliştirmek için Amerika‘ya gitti.

Bir süre burada kalıp yabancı dilini geliştirdikten sonra Türkiye’ye döndü ve Yeditepe Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Üniversite birinci sınıftan itibaren reklam filmlerinde oyunculuk yapmaya başladı. 2004 yılında “Bütün Çocuklarım” adlı dizi film ile Kadir İnanır, Jülide Kural, Filiz Taçbaş, Menderes Samancılar, Bahar Erdeniz, Almila Uluer, Ufuk Özkan, Işıl Sergen, Murat Yıldırım, Nil Erkoçlar, Demet Evgar ile birlikte oynayarak dizi film oyuncusu oldu. 2011 yılında “Adını Feriha Koydum” adlı dizide Kaptan Levent karakteri canlandırdı.

2014 yılında “Güllerin Savaşı”nda başrolünü Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Sercan Badur ile paylaştığı dizi filmde oynadı. 2014 yılında yönetmenliğini Biray Dalkıran‘ın üstlendiği “Seni Seviyorum Adamım” romantik komedi türündeki adlı sinema filminde başrolü Gizem Karaca ile paylaştı.