Kızıl Goncalar dizisiyle ekranlara dönecek olan Özgü Namal ne kadar ücret alacak?

Özgü Namal, 9 yıllık aranın ardından Kızıl Goncalar dizisiyle setlere geri dönüyor. Özcan Deniz'le birlikte rol alacak olan Özgü Namal'ın diziden kazanacağı ücret dudak uçuklattı. Namal'ın diziden bölüm başı 700 bin TL alacağı iddia edildi.

Kızıl Goncalar dizisiyle ekranlara dönecek olan Özgü Namal ne kadar ücret alacak?

Kurtlar Vadisi dizisindeki "Elif" rolüyle oyunculuğu tam puan alan Özgü Namal, 9 yıllık aranın ardından Kızıl Goncalar dizisiyle anlaşırken alacağı rakam ise merak konusu oldu. Setlere dönmeye hazırlanan Namal'ın diziden kazanacağı ücret ise belli oldu. Ünlü oyuncunun bölüm başı 700 bin lira kazanacağı konuşuluyor.

 EKRANLARA DÖNÜYOR

Gold Film ile anlaşan Özgü Namal, başarılı senarist Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak. Namal, şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk kariyeriyle ön plana çıkan Özcan Deniz ile partner olacak.

Kızıl Goncalar dizisiyle ekranlara dönecek olan Özgü Namal ne kadar ücret alacak? - Resim : 1

ALACAĞI ÜCRET ŞAŞIRTTI

10Haber'de yazan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Meryem karakterine hayat verecek olan Özgü Namal'ın proje için İstanbul'a döneceği ve setteki çalışma saatlerinin çocuklarına uygun düzenlenmesini istediği öğrenildi. Ünlü oyuncunun diziden bölüm başı 700 bin TL istediği konuşuluyor.

Etiketler: özgü namal