Kıyamet Alameti gibi Bir Haber Verdi! Haberi Görenler Şoku Üzerinden Atamadı

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya üzerinden Türkiye'nin geleceğiyle ilgili çarpıcı bir tahminde bulundu. İklim değişikliği ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ökten, felaket senaryosu gibi bir öngörüde bulunuyor. İşte detaylar...

Kıyamet Alameti gibi Bir Haber Verdi! Haberi Görenler Şoku Üzerinden Atamadı

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından Türkiye'nin geleceğine ilişkin dikkat çekici bir tahminde bulundu. Ökten, "İstanbul tahminimce 2050 yılına kadar kar almaya devam eder. Tüm Türkiye'de ise 2100'den sonra kar yağmaz diye düşünüyorum..." şeklinde bir açıklama yaptı. Bu tahminlere göre, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Yalova gibi bölgeler 50 yıl içerisinde kar yağışı almayı durduracak.
 

Türkiye ve dünya genelinde yaşanan küresel ısınmanın yarattığı tehlikenin farkında değiller gibi görünüyor. Ancak gerçek şu ki, küresel ısınma sessizce ilerliyor ve her geçen gün daha da ciddi bir tehdit oluşturuyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, bu konuda dikkat çekici bir açıklama yaparak Türkiye için adeta bir kıyamet tarihi verdi.

Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul tahminimce 2050 yılına kadar kar almaya devam eder. Tüm Türkiye'de ise 2100'den sonra kar yağmaz diye düşünüyorum..." ifadesini kullandı. Bu sözleriyle gelecekte kar yağışının azalabileceğine dikkat çekiyor ve iklim değişikliğinin olası etkilerini öne sürüyor.
 

İNGİLTERE’DE KAR YAĞIŞI 2040 YILI İTİBARİ İLE SONLANACAK

Kerem Ökten açıklamasında, "2040'tan sonra İngiltere'ye artık hiç kar yağmaması bekleniyor. Küresel ısınma ile ilgili tahmin çalışmaları bu yönde" ifadelerine yer verdi. 

İSTANBUL KAR YAĞIŞI 2040 YILINA KADAR DEVAM EDER

Kerem Ökten Açıklamasında İstanbul için de dikkat çeken detaya yer verdi. Ökten’in kritik açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: " İstanbul ise tahminimce 2050 yılına kadar almaya devam eder. Tüm Türkiye'de 2100'den sonra kar yağmaz diye düşünüyorum..." 

Kerem Ökten'in tahminine göre, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Yalova gibi bölgeler Türkiye'den 50 yıl önce kar yağışı almamaya başlayacak.
Kıyamet Alameti gibi Bir Haber Verdi! Haberi Görenler Şoku Üzerinden Atamadı - Resim : 2

Etiketler: hava durumu