Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonluk soruyu açtıran Eyüp İşler kimdir, nereli, kaç yaşında? Eyüp İşler'in mesleği ne?

Kim Milyoner Olmak İster'in heyecan dolu bölümleriyle bir kez daha ekranlara gelen yarışmacı Eyüp İşler, programın tarihinde 5 milyonluk soruyu açan ilk isim olarak dikkat çekip gündeme gelen Eyüp İşler, büyük ödül için yarışan isimler arasında merakla bekleniyor. Eyüp İşler'in kim olduğu, nereli ve kaç yaşında olduğu gibi detaylar izleyiciler tarafından araştırılıyor. 5 milyonluk soruya vereceği cevapla tarihe adını yazdıran Eyüp İşler hakkında merak edilenler...

Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonluk soruyu açtıran Eyüp İşler kimdir, nereli, kaç yaşında? Eyüp İşler'in mesleği ne?

ATV'nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in bu haftaki bölümünde dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Eyüp İşler, Boğaziçi Üniversitesi'nde Yönetim ve Bilişim Sistemleri öğrencisi olarak bilgi ve başarı dolu bir öğrenim hayatına sahip. İki yıllık bir hazırlık sürecini tamamladıktan sonra bölüme geçen İşler, bu süreçte birçok hobiyle ilgilenerek geniş bir perspektif kazandığını belirtiyor.

HEYECAN DOLU SORU İLE TARİHE ADINI YAZDIRACAK

Eyüp İşler, program tarihinde ilk kez 5 Milyon TL'lik soruyu açma şansını yakalayan ve bu ödülü kazanma potansiyeline sahip ilk yarışmacı olma unvanını taşıyor. Boğaziçi Üniversitesi sınavında mücadele eden ve üçüncü denemesinde 49. olarak başarı elde eden İşler'in bu başarısı, mücadeleci ruhunu ve azmini gözler önüne seriyor.

Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonluk soruyu açtıran Eyüp İşler kimdir, nereli, kaç yaşında? Eyüp İşler'in mesleği ne? - Resim : 1

UNİVERSİTE SIRLARI ORTAYA ÇIKTI

Yarışma esnasında Eyüp İşler'in saklamak istediği üniversite sınavındaki başarısı, yanında bulunan arkadaşı Edip Demir tarafından ortaya çıkarıldı. Edip Demir, İşler'in mütevaziliği nedeniyle anlatmadığı başarı hikayesini paylaşarak, üçüncü denemesinde elde ettiği 49. derecesini vurguladı.

HEDEFİNDE BAŞARI VAR

Kim Milyoner Olmak İster'deki performansıyla dikkat çeken Eyüp İşler'in hedefi büyük. Kenan İmirzalıoğlu'nun karşısında heyecan dolu bir yarışma çıkaran İşler, ne kadar ödül kazanacak sorusuyla merakla bekleniyor. Başarı dolu geçmişi ve mücadele azmiyle tanınan Eyüp İşler, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

EĞER 5 MİLYONU KAZANSAYDI NE YAPACAKTI?

Şayet kazansaydaı 5 milyon'un 4'te 1'ini Filistin'e bağışlayacaktı. Bu sözü büyük taktir toladı
Yüzde 1.5 arkadaşlarına verecekti. 400 binine bir araç alacaktı.
Annesinin adaklarını yerine getirecekti. Deprem bölgesindeki insanlara yardım edecekti.
Ama kazandığı 50 bin oldu ve tamamını Filistin'e bağışlayacağını söyledi.