Kartal Bombayı Patlatıyor! Yer Yerinden Oynayacak: Tarihe Geçecek Transfer 98 Milyon Euro Değerinde Yıldız Oyuncu Kartal oluyor

Beşiktaş, Avrupa Konferans Ligi'nde gruplara kalmak için iddialı bir adım atıyor ve taraftarlarını umutlandırıyor. Gelecek günlerde takımın transfer atağının nasıl sonuçlanacağı büyük bir merakla bekleniyor. Detaylar haberimizde...

Kartal Bombayı Patlatıyor! Yer Yerinden Oynayacak: Tarihe Geçecek Transfer 98 Milyon Euro Değerinde Yıldız Oyuncu Kartal oluyor

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi heyecanıyla yükseliş arayışına hız kazandırmak için transfer piyasasında adeta atağa kalktı. İlk eleme turunda Arnavutluk'un güçlü ekibi Tirana'yı evinde 3-1'lik skorla mağlup ederek avantaj yakalayan siyah-beyazlılar, şimdi rövanş maçı için deplasmana çıkacak. Gruplara kalma hedefiyle dolu dolu bir mücadele sergileyen Beşiktaş, hücum hattına yapacağı yıldız transfer ile taraftarlarını heyecanlandırmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ele turu ilk maçında evinde ağırladığı Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 ile geçen Beşiktaş, yarın akşam rakibine deplasmanda konuk olacak. Turu geçmeyi ve Konferans Ligi'nde gruplara kalmayı amaçlayan siyah-beyazlı ekip, transferde atağa kaktı. Hücum hattına yıldız bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş, gözünü İngiltere'ye dikti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ele turunda deplasmanda Arnavutluk ekibi Tirana ile karşılaşacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey ve Hırvat golcü Ante Rebic'i kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez gözünü İngiltere'ye dikti. Kartal, yılın transfer bombası için ilk adımı attı.

Uzun süre sahalardan uzak kalacak Cenk Tosun'un yerini doldurabilecek bir golcü arayışına başlayan Beşiktaş, gözünü İngiltere'ye dikti.

TRT Spor'un haberine göre; Bu sezon üç kulvarda başarılı sonuçlara imza atmayı amaçlayan Beşiktaş, İngiliz devi Arsenal formasını terleten Nicolas Pepe’yi gündemine aldı. Kartal'ın golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu öne sürüldü.

Geçen yıl kiralık olarak Fransız ekibi Nice formasını terleten 28 yaşındaki golcü futbolcu 28 maçta görev alırken takımına 8 gol 1 asistlik katkı sundu.

TARİHE GEÇECEK


2019 yılında 80 milyon euro karşılığında Fransız temsilcisi Lille'den Arsenal'e transfer olan Pepe, İngiliz devinde 112 maçta görev alırken 27 gol 21 asist kaydetti. Fildişi Sahilli golcü futbolcu için bugüne dek 98 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Pepe, Beşiktaş'a imza atması halinde siyah-beyazlı ekibin tarihindeki ilk Fildişi Sahilli futbolcu olarak tarihe geçecek.

 Kartal Bombayı Patlatıyor! Yer Yerinden Oynayacak: Tarihe Geçecek Transfer 98 Milyon Euro Değerinde Yıldız Oyuncu Kartal oluyor - Resim : 3