Kardeşlerim dizisinin Doruk'u kim? Onur Seyit Yaran'ın Hayatı! Kardeşlerim Doruk'un hayatı, kimdir neleridir?

Onur Seyit Yaran, son dönemin en popüler dizilerinden Kardeşlerim’in başrol oyuncularından biri. Doruk Atakul karakterine hayat veren genç oyuncu, hem yakışıklılığı hem de oyunculuk performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Peki Onur Seyit Yaran kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Onur Seyit Yaran’ın hayat hikayesi.

Kardeşlerim dizisinin Doruk'u kim? Onur Seyit Yaran'ın Hayatı!  Kardeşlerim Doruk'un hayatı, kimdir neleridir?

Onur Seyit Yaran, 1995 doğumlu bir Türk dizi oyuncusu ve eski modeldir. 2016 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci olan Yaran, 2017 yılında Kalk Gidelim dizisiyle oyunculuğa adım attı. 2021 yılında atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Doruk Atakul rolüyle büyük bir çıkış yakalayan Yaran, pek çok ödülün de sahibi oldu. Özel hayatında ise model Ece Çelik ile mutlu bir ilişki sürdürüyor.

Onur Seyit Yaran kimdir?

Onur Seyit Yaran, Türk dizi oyuncusu ve eski modeldir.

Onur Seyit Yaran nereli?

Onur Seyit Yaran, İstanbul doğumludur. Aslen baba tarafından Ordu’ludur.

Onur Seyit Yaran kaç yaşında?

Onur Seyit Yaran, 28 yaşındadır.

Kardeşlerim dizisinin Doruk'u kim? Onur Seyit Yaran'ın Hayatı!  Kardeşlerim Doruk'un hayatı, kimdir neleridir? - Resim : 1

Onur Seyit Yaran hangi dizilerde oynadı?

Onur Seyit Yaran, Kalk Gidelim, Vuslat ve Kardeşlerim dizilerinde oynadı.

Onur Seyit Yaran hangi ödülleri kazandı?

Onur Seyit Yaran, GQ Men Of The Year Ödülleri’nde Yılın Yükselen TV Yıldızı Ödülü’nü ve Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Dizi Çifti Ödülü’nü kazandı.

Kardeşlerim dizisinin Doruk'u kim? Onur Seyit Yaran'ın Hayatı!  Kardeşlerim Doruk'un hayatı, kimdir neleridir? - Resim : 2

Kardeşlerim’in Yıldızı Onur Seyit Yaran Kimdir?

Onur Seyit Yaran, son dönemin en popüler dizilerinden Kardeşlerim’in başrol oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Peki, Onur Seyit Yaran kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Onur Seyit Yaran’ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler.

Mankenlikten Oyunculuğa Geçiş Yaptı

Onur Seyit Yaran, 13 Ocak 1995 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen baba tarafından Ordu’lu olan Yaran, Haliç Üniversitesi Spor Akademisi’nde eğitim gördü. Küçük yaşlardan itibaren sporla ilgilenen Yaran, 8 yıl boyunca lisanslı futbol oynadı ve milli bir satranç oyuncusu oldu. Ayrıca İngilizce ve Almanca biliyor.

Yaran, mankenlik kariyerine 2016 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılarak başladı. Yarışmada birinci olan Yaran, Best Model of World yarışmasında da Türkiye’yi temsil etti. Mankenlik yaparken oyunculuk teklifleri de alan Yaran, ilk oyunculuk deneyimini 2017 yılında Kalk Gidelim dizisinde Canberk Dal rolüyle yaşadı.

Kardeşlerim Dizisiyle Zirveye Çıktı

Onur Seyit Yaran, 2019 yılında Vuslat dizisinde Enes karakterini canlandırdı. Ancak asıl çıkışını 2021 yılında başlayan Kardeşlerim dizisinde yaptı. Dizide Doruk Atakul rolünü üstlenen Yaran, dizinin en sevilen karakterlerinden biri oldu. Dizideki partneri Su Burcu Yazgı Coşkun ile de uyumlarıyla beğeni topladılar.

Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisiyle hem izleyicilerin hem de eleştirmenlerin takdirini kazandı. Birçok ödül töreninde aday gösterilen ve ödül alan Yaran, GQ Men Of The Year Ödülleri’nde Yılın Yükselen TV Yıldızı Ödülü’nü aldı. Ayrıca Altın Kelebek Ödülleri’nde Su Burcu Yazgı Coşkun ile birlikte En İyi Dizi Çifti Ödülü’nü kazandı.

Kardeşlerim dizisinin Doruk'u kim? Onur Seyit Yaran'ın Hayatı!  Kardeşlerim Doruk'un hayatı, kimdir neleridir? - Resim : 3

Yeni Projelerde Yer Almayı Sürdürüyor

Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisinin yanı sıra yeni projelerde de yer almayı sürdürüyor. Son olarak Netflix’in yeni Türk dizisi olan The Gift’in ikinci sezonunda konuk oyuncu olarak rol aldı. Ayrıca sinema filmi olan Aşkın Halleri’nin çekimlerine de başladı.

Onur Seyit Yaran, hem yakışıklılığı hem de yeteneğiyle Türk televizyonlarının aranan isimlerinden biri haline geldi. Hayran kitlesini her geçen gün arttıran Yaran, gelecekte daha çok projede izleyiciyle buluşmayı planlıyor.