Kanal D'nin sevilen dizisi ekrana veda ediyor! Final kararı hayranlarını kızdırdı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yoğun ilgi gören dizi için kanaldan gelen final kararı hayranlarını kızdırdı.

Kanal D'nin sevilen dizisi ekrana veda ediyor! Final kararı hayranlarını kızdırdı.

Kanal D'nin hangi dizisi final yapacak? Kanal D'nin yaz sezonu için hazırladığı 2 yeni dizi temmuz ayının ilk haftasında ekranlara gelecek. Kanal D'de yayınlanacak olan “Dönence“, ardından da “Ya Çok Seversen” dizilerini yakında seyirciyle buluşturacak. Yeni sezon için “Üç Kız Kardeş“, “Yargı” ve “Arka Sokaklar“a devam edecek olan kanal “Veda Mektubu” için henüz son kararını vermedi.

HİCRAN EKRANA VEDA EDİYOR!

Kanal D‘den bir final haberi geldi. Kanalın 2 sezondur devam eden günlük dizisi “Hicran” ekrana veda ediyor.

 

Kanal D'nin sevilen dizisi ekrana veda ediyor! Final kararı hayranlarını kızdırdı. - Resim : 2

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Filmevi Yapım’ın imza attığı, yapımcılığını Dilek Yorulmaz ve Erol Demir’in üstlendiği dizide kızına kavuşmak uğruna zorlu engelleri aşmaya çalışan bir annenin etkileyici hikayesi anlatılıyor. “Yedinci Koğuştaki Mucize” filminin minik yıldızı Nisa Sofiya Aksongur, Elçin Zehra İrem, Berk Bakioğlu, Yağmur Çokgenç ile usta oyuncular Melda Arat ve Yaşar Uzer’in rol aldığı dizi 160. bölümde final yapacak.

İspanya, Romanya, İsrail, Latin Amerika‘ya satılan “Hicran”, Inter Medya ve Telemundo dağıtımcılığında önce Meksika ardından Porto Riko ve son olarak ABD’de de peş peşe yayına girecek. Dizinin yönetmenliğini Gürsel Ateş ve Nuh Şen‘in üstleniyor.

 

Etiketler: Kanal D, dizi