Kamu bankaları el ele verdi! Ankara'da gayrimenkul fiyatları dibe çekildi! Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası gayrimenkul ilanları

Artan hammadde fiyatlarından sonra büyükşehirler başta olmak üzere diğer şehirlerde de fahiş seviyelere ulaşan gayrimenkul fiyatları, kamu bankalarını harekete geçirdi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, Ankara ilinde düşük fiyatlı gayrimenkul satışını başlattığını duyurdu. İşte kamu bankaları tarafından düzenlenen ihalelere ilişkin ayrıntılar…

Kamu bankaları el ele verdi! Ankara'da gayrimenkul fiyatları dibe çekildi! Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası gayrimenkul ilanları

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank, Ankara il sınırları içerisinde uygun fiyatlı gayrimenkul arayışı içerisinde olan tüketiciler ve yatırımcılar için kendi bünyelerinde yeni ihaleler başlattıklarını bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ANKARA BEYPAZARI’NDA 160 BİN TL’LİK KONUT SATIŞI!

Köklü kamu bankalarımızdan olan Ziraat Bankası, Ankara’da yeni bir ihale başlattı. Banka, Ankara’nın Beypazarı ilçesinin Ayvaşık Mahallesi’nde bulunan 100 metrekarelik bir konutu, ihale ile satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili konut için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 162 bin TL, teminat bedelini ise 9 bin 720 TL olarak belirledi.

VAKIFBANK’TAN ANKARA YENİ MAHALLE’DE SATILIK DUBLEKS İŞ YERİ!

Kamu bankaları el ele verdi! Ankara'da gayrimenkul fiyatları dibe çekildi! Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası gayrimenkul ilanları - Resim : 1

Bankacılık sektörünün önemli isimlerinden olan Vakıfbank, Ankara il sınırları içerisinde uygun fiyatlı iş yeri arayan tüketiciler ve yatırımcılar için yeni bir ihale başlattığını duyurdu. Banka, Intengo aracılığı ile düzenlediği ihalenin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank’ın Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan gayrimenkulün 193 metrekare büyüklüğünde bir dubleks iş yerine ait olduğu öğrenildi. Banka, ilgili iş yeri için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 520 bin TL, teminat bedelini ise 26 bin TL olarak belirledi.

HALKBANK’TAN ANKARA ELMADAĞ’DA SATILIK KONUT!

Kamu bankalarımızdan bir diğer olan Halkbank da Ankara il sınırları içerisinde konut sahibi olmak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar için yeni bir konut ihalesi düzenlediğini duyurdu. Banka, Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlediği ihalenin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan gayrimenkulün, 95 metrekare büyüklüğünde bir konut olduğu öğrenildi. Banka, ilgili konut için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 480 bin TL olarak belirlerken teminat bedelini 12 bin 600 TL olarak bildirdi. Halkbank, ihale kapsamında yapılabilecek minimum artış tutarının 2 bin 500 TL olduğunu da açıkladı.